Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Nová pravda o cholesterole a jeho rizikách

Mali ste alebo máte problémy s cholesterolom vy, alebo vaši príbuzní? Je naozaj zvýšená hladina cholesterolu známkou zhoršeného zdravia alebo dokonca predstavuje zdravotné riziko? Zhoršuje zdravotné výsledky konzumácia saturovaných tukov na čele so slaninou (a ďalšími tukmi) alebo paradoxne stav zlepšuje? A môžete byť úplne pokojný aj v prípade, že hodnoty vášho cholesterolu sú v norme? Na tieto a mnohé ďalšie otázky odpovedáme v našom edukačnom článku. V ňom nájdete aj moje osobné zdravotné výsledky. Ako v tomto smere pôsobí nízkosacharidové alebo ketogenické stravovanie

Ďalej sme pre vás pripravili praktický článok na tému rehabilitácie zraneného alebo operovaného kolena. V ňom sa dozviete či je alebo nie je potrebné vaše koleno operovať a prečo kľúčom k úspechu nie je operácia, ale POHYB. Aký pohyb, to rozoberáme opäť v článku spolu s definíciou čo je to vôbec "zdravé koleno".

Už v tieto dni budeme držať v rukách našu dôležitú tlačenú knihu SUPERTELO a pokiaľ ju chcete aj s našim podpisom, ponáhľajte sa. V predpredaji s podpismi ju podržíme do piatku 8.12., potom už bude dostupná tradične v našom eshope no bez podpisov. Nezabúdajte, že krst našej knihy je verejný a aj vy sa s nami môžete stretnúť dňa 14.12. od 15:00 v kníhkupectve Martinus na Obchodnej ulici. Podebatíme, pobavíme sa a radi vám knihu podpíšeme aj osobne. 

Aktuálne sme sa prehupli do druhej vlny predaja vstupeniek na náš event Ovladni Svoje Telo dňa 27.1.2018 (sobota), ktorý je určený pre všetkých začiatočníkov ale aj pre tých z vás, ktorí si vo svojich poznatkoch potrebujete urobiť poriadok, aby sa začali dostavovať výsledky v praxi. 

Pri čítaní článkov vám želáme plnú pozornosť a tešíme sa na osobné stretnutie s vami (krst / event / tréningy).
Zlatoš Family

 

Nová pravda o cholesterole a rizikách vzniku srdcovo - cievnych ochorení

Pridal Vlado dňa 28.11.2017 do Články o zdraví | 21 komentárov

Môže konzumácia veľkého množstva saturovaných tukov, obsiahnutých napríklad v slanine viesť k nadobudnutiu dobrého zdravotného stavu? Môžete mať minimálne riziko vzniku srdcovo-cievnych ochorení a to aj v prípade, že máte zvýšené hladiny cholesterolu? Ako váš zdravotný stav oplyvňuje v tomto smere lowcarb alebo ketogénne stravovanie?

 

Rehabilitácia operovaného alebo zraneného kolena

Pridal Vlado dňa 04.12.2017 do Články o pohybe | 4 komentáre

Ako zrehabilitovať svoje zranené alebo operované koleno tak, aby bolo nie len že v pôvodnom, ale dokonca až v 110% stave? Je vôbec operácia potrebná? Aké typy operácie sú vhodné pre bežných ľudí a ktoré pre športovcov? A ktoré rehabilitačné postupy sú optimálne? V článku sumarizujeme dlhoročné skúsenosti z tejto oblasti.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER