Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: nové príchute Wellness Protein a letné news

Leto patrí oddychu ale aj zmysluplnej práci. My sme tiež trochu oddychovali na cestách po Taliansku a Tinka o tom spracovala výživný report. Ak sa vyberiete na podobnú cestu autom, tieto informácie sa vám budú náramne hodiť a ušetria vám čas, nervy a možno aj peniaze. Kým sa vy vrátite zo svojich vytúžených dovoleniek a výletov, budeme môcť zlepšíť alebo obohatiť váš život v nasledovných oblastiach:

Projekt METFLEX aplikácia 

Vývoj verzie aplikácie 2.0 finalizujeme a vypustíme von ako produkt pre kliniky, športové centrá, či športové kluby. Z pripravovanej web stránky a bezplatného ebooku sa dozviete prečo meranie efektivity metabolizmu môže byť jeden z najdôležitejších osobných údajov vôbec. Tieto poznatky vám pomôžu robiť kvalifikovanejšie rozhodnutia vo výžive, v športe alebo pri manažmente nadváhy i civilizačných ochorení. Ďalšie detaily prezradíme už čoskoro, viac vám napovedia tieto kľúčové slová:

Projekt stolička NESEDA

Vývoj stoličky bola jedna veľká výzva (trvalo to “len” 2 roky), nastaviť logisticko-veľkovýrobné procesy ešte väčšia. Prvým 50-tim zákazníkom sa nám produkt úspešne podarilo doručiť načas, ďalší z vás už ale netrpezlivo čakáte na ďalšiu výrobnú várku. V tejto cene a s podpisom (na nálepke) vyrobíme spolu 100 kusov. Od septembra bude stolička NESEDA drahšia a preto sa ponáhľajte, aby sa vám ušli posledné kusy z tejto 100 kusovej výrobnej série (a v tejto cene). Zároveň sa musíme pochváliť, že stolička NESEDA úspešne prešla záťažovými testami v skúšobni nábytku na Lesníckej a drevárskej fakulte Mendelovej Univerzity v Brne (protokol číslo N-007-17). Spĺňame všetky požiadavky spojené s európskymi normami na otestovanie kancelárskeho nábytku, konkrétne STN EN 1335. Koncom septembra 2017 bude v Skill LABe Nitra pernamentne vystavená jedna stolička NESEDA a v Bratislave budú stoličky k dispozícii na obhliadku v kníhkupectvách Martinus pravdepodobne tiež v tento istý mesiac. Už čoskoro napíšeme viac.

Projekt SOMATON aplikácia

Cez leto vývoj napreduje pomalšie, ale predsa. Projekt digitálnej antropometrie vás bude veľmi zaujímať v prípade, že sa chcete dozvedieť na aký druh pohybu je vaše telo lepšie adaptované a na aký nie. O spoluprácu prejavili už aj niektoré univerzity a konkrétne ukážky praktického výskumu z aplikácie vám odprezentujeme v blízkej budúcnosti. Viac detailov o projekte vám prezradia tieto odkazy [1], [2], [3], [4] a tieto kľúčové slová:

Toľko z noviniek o našich aktivitách nie len počas letných prázdnin a my sa na vás tešíme osobne alebo prostredníctvom našej webovej stránky naplno od septembra. Príjemný zvyšok leta želajú
Vlado, Tina a Amelia
-v-

 

Nové príchute Wellness Protein

Pridal Vlado dňa 21.08.2017 do Hlavné správy | 12 komentárov

Nové príchute PISTÁCIA, SLANÝ KARAMEL a JAHODA-MALINA už dorazili. Skúste sa prebehnúť do svojho obľúbeného športového obchodu, či ich už náhodou nemajú, alebo či sa vám vôbec ešte nejaké ušli. Tieto príchute sú nekonečne fantastické. Po cele tie roky konzumácie starých príchutí, je to aj pre nás veľmi prijemné osvieženie. Sme veľmi zvedaví, ktorá prichuť bude vašim novým favoritom. U nás slaný karamel. A čo vy?

 

Tina a výzvy #icandoeverything s Rajom

Pridal Vlado dňa 21.08.2017 do Mediálne výstupy | 0 komentárov

K pohybu by mal mať každý z nás vnútornú motiváciu. Tieto výzvy sú zábavné ale aj pohybovo výživné a veríme, že zaujali aj tých z vás, ktorí k pohybu inklinujete menej. V nasledovných videách si môžete pozrieť aké pohybové výzvy sa realizovali a aké známe osobnosti sa do nich zapojili. Výhercom gratulujeme. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER