Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Novoročné predsavzatia

Dobrý deň, ahojte.

Novoročné predsavzatia sú pre všetkých určite veľmi dôležité. Preto sme pre vás pripravili sériu video cvičení, ktoré vám vaše ciele pomôžu lepšie dosahovať. Nám sa do nového roka podarilo "preoperovať" našu webovú stránku tak, aby bola prehľadnejšia a aj jednoduchšie ovládateľná. Okrem toho sme veľmi hrdí na Sama Piaseckého, ktorý využíva naše služby a nedávno sa prepracoval až na kvalifikáciu OH London 2012. No a mládež zo seriálu Daily TRICKS vám predvedie ako veľmi sa dajú "skillovať" pohybové zručnosti.

Do nového roka vám želáme všetko zdravé a vitálne

Vlado, Tina, Amelia

Seriál - Daily TRICKS 31 až 45

Pridal Vlado dňa 23.01.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Už sa blížime ku koncu seriálu Daily TRICKS, ktorý zakončíme 50-tim dielom a potom budeme pokračovať novým seriálom Daily FORCE. Ten bude pre zmenu zameraný za ukážky fyzickej zdatnosti a silovej funkčnosti, akú je schopné naše telo nadobudnúť.

 

Video cvičenia pre novoročné predsavzatia

Pridal Vlado dňa 23.01.2012 do Články o zdraví | 7 komentárov

Nepochybujeme o tom, že na nový rok ste si dali niekoľko predsavzatí, ktoré by ste si želali aj naplniť. V spolupráci s Oriflame sme pre vaše novoročné ciele pripravili niečo užitočné. Zistite o čo ide teraz.

 

Samuel Piasecký ide na Olympiádu

Pridal Vlado dňa 23.01.2012 do Hlavné správy | 0 komentárov

Naposledy náš Slovenský gymnasta štartoval na OH pred 20-timi rokmi. Sme nesmierne radi že sa Samovi podarilo dosiahnuť tento historický úspech, pretože veľmi skromnú zásluhu mám na tom aj ja. V čom Samo uspel má však úplne iný rozmer. Aký sa dozviete z nasledovného článku.

 

3.poslanie-otazka-planovanie

Pridal Vlado dňa 18.05.2015 do 5. Otázky POSLANIE | 0 komentárov
 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER