Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Obezita pripravená pre každého z nás?

Za celú evolúcia ľudstva sa naši predkovia "nemali čas" stať tučnými a obéznymi. Podmienky života (príroda, zver, práca, lov, boj, nepriatelia) im nedovoľovali opustiť model nadpriemernej fyzickej zdatnosti z jednoduchého dôvodu - prežitie. Tento model dnes absentuje. Nasledovná séria článkov na pokračovanie, vám pomôže triezvejšie sa pozrieť na problematiku nadváhy a obezity, ktorá je riešiteľná iba v prípade, že problém "uchopíme" novými poznatkami.

Ďalej vám prezradíme ktoré produkty dm drogérie markt používame a ako ich konzumujeme tak, aby sme z nich mali najväčší úžitok. Budeme pokračovať aj druhým dielom mentálnych zákonov ktoré zásadne ovplyvňujú náš život. A pozveme vás aj na letný turnaj v plážovom volejbale, ktorý organizujeme aj tento rok.

Srdečne pozdravujú

Vlado, Tina a Amelia

Obezita pripravená pre každého z nás? (I.)

Pridal Vlado dňa 30.05.2012 do Články o zdraví | 3 komentáre

Nasledovná séria dokumentárnych filmov vám odprezentuje dnešnú realitu globálneho stravovania. Súvislosti vás môžu natoľko šokovať, že chvíľu potrvá kým to rozdýchate. Ako sa to mohlo stať a kto to celé zariadil, vám prezradí nasledovná séria našich článkov na pokračovanie.

 

8.bezne_kozie-maslo

Pridal Vlado dňa 02.07.2015 do Bežne dostupné potraviny (supermarkety, bežné obchody) | 41 komentárov
 

Mentálne zákony a ich vplyv na náš život (II.)

Pridal Vlado dňa 21.05.2012 do Články o zdraví | 10 komentárov

Pokračujeme ďalšími mentálnymi zákonmi, ktoré môžu pozitívne ovplyvniť náš život. Už viete, že ak si nedáte pozor, denne sú pre vašu myseľ pripravené tisíce podnetov, ktoré vás oberajú o kontrolu nad svojim životom. Viete aký najsilnejší zvyk si môžete na základe tohto poznania vybudovať?

 

Beach volejbalom

Pridal Vlado dňa 28.05.2012 do Hlavné správy | 0 komentárov

Práve prebiehajú v plnom prúde prípravy na ďalší ročník turnaja v plážovom volejbale. Aj tento rok sa môžete tešiť na silný beach volejbalový zážitok v Summer club Incheba. Okrem klasických kategórií uvidíte na turnaji aj zaujímavý exhibičný zápas. Hádajte kto sa exhibície zúčastní.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER