Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Odmerajte flexibilitu svojho metabolizmu

Najdôležitejší článok, aký sme kedy napísali. Presne tak vnímame tému metabolizmu, ktorú sme dôsledne preskúmali nie len cez desiatky vedeckých prameňov, ale aj vlastným mikro výskumom. Čo sme sa dozvedeli, si môžete prečítať v najdôležitejšom článku tohto roka.

Ďalej vás bude určite zaujímať, ako sme sa popasovali s televíznym hrdinom Pavlom Balážom, ktorý v siedmom nebi na TV JOJ bojoval o svoje zdravie. Jeho príbeh je samozrejme na pokračovanie, ale vy si môžete už dnes pozrieť čo všetko musel Pavol podstúpiť, aby sa dopracoval k tomuto prvému dôležitému výsledku (z 260 kg pod 200 kg).

Okrem týchto zaujímavých tém je tu aj jedna vážna. Týka sa konfliktov v blízkom zahraničí, o ktorých síce vieme ale všetci mlčíme. Vyspovedali sme špecialistu, ktorý ma na to zaujímavý názor. A na záver tu máme aj prednášku pre tichého tvorcu generácii - pre vás milé dámy. Príjemný víkend želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe 

Vzdelávajme tichého tvorcu generácií

Pridal Vlado dňa 24.09.2014 do Články o zdraví | 18 komentárov

Kto rozhoduje najviac o tom, akú budeme mať budúcnosť? O tom, aká vysoká bude naša inteligencia? O tom, ako veľmi budeme zdraví? O tom, ako budeme v živote úspešní? O tom, aký budeme mať pocit z vlastného života? Odpovedáme cez prednášku zameranú na túto skupinu perspektívnych ľudí.

 

Pripravme sa na konflikty v blízkom zahraničí

Pridal Vlado dňa 03.10.2014 do Články o zdraví | 1 komentár

Ako ďaleko musí byť od hraníc našej krajiny nebezpečná vojnová situácia, aby sme sa o ňu začali intenzívnejšie zaujímať? Spozornieme pri 5000, 500 alebo už pri 50-tich kilometroch? Uvažovali ste o tom, ako nás táto situácia môže ovplyvniť a aké informácie potrebujeme, aby sme sa na ňu aspoň trochu pripravili?

 

Chudnutie v siedmom nebi s TV JOJ

Pridal Vlado dňa 18.10.2014 do Články o zdraví | 20 komentárov

Ako sa dá schudnúť cez 50 kg tuku za 6 mesiacov tak, aby sa už nikdy nevrátili? Keďže v televízii je menej miesta pre odbornosť ale skôr pre emócie, z nasledovného článku sa dozviete viac detailov o chudnutí Pavla Baláža, ktorého máme na starosti v TV projekte spolu s ďalšími odborníkmi.

 

Odmerajte flexibilitu svojho metabolizmu

Pridal Vlado dňa 12.11.2014 do Články o zdraví | 80 komentárov

Predstavte si, že 35 až 50 rokov sa dozvedáte fakty o tom, ako funguje ľudské telo a potom sa objavia nové neprebádané mechanizmy, ktoré úplne zmenia pohľad na vec. To, že niekto až teraz objavil “Ameriku” ale neznamená, že doteraz tam nebola. Čítajte najvýživnejší článok, aký sme doteraz napísali.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER