Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: omladzuje vás vaša potrava?

Dobrý deň / ahojte.

Dnes sme pre vás pripravili veľmi dôležité čítanie. A hoci nebude na krátko, môže vám pomôcť pochopiť širšie súvislosti medzi príjmom potravy a vašim biologickým vekom. Okrem toho si povieme ako do toho celého zapadá hladovka či pôst a nezabudneme na vysvetlenia súvislostí okolo dôležitého výživového princípu s názvom: glykemický index.

Pre športujúcu mládež v Akadémiách Parkour & Freerun máme bonus v podobe nového video seriálu s názvom Daily Tricks.

Príjemný štart do nového týždňa vám želajú

Vlado a Tina

Seriál - Daily TRICKS 1+2 (video)

Pridal Vlado dňa 24.10.2011 do Články o pohybe | 1 komentár

V našom Skill LAB-e stále na niečom pracujeme. Rozhodol som sa pravidelne pripravovať video seriál o tom, na akých trikoch pracujem práve ja a moji žiaci, ktorí navštevujú Skill LAB. V nasledovnom článku uvidíte prvé dva seriály Daily Tricks v mojom podaní.

 

Čo je to glykemický index

Pridal Vlado dňa 24.10.2011 do Články o zdraví | 54 komentárov

Skonzumované potraviny ovplyvňujú jeden z najdôležitejších systémov nášho tela. Tento systém rozhoduje o tom, ako rýchlo budeme starnúť a dokonca aj to, koľko budeme mať podkožného tuku. Ako vám zlepší kvalitu života poznatok o stravovaní podľa glykemického indexu?

 

Sú hormóny odpoveď na nadváhu a obezitu?

Pridal Vlado dňa 24.10.2011 do Články o zdraví | 43 komentárov

Na scéne vedeckých objavov sa našiel faktor, ktorý odhaľuje pravidla správania sa nášho metabolizmu. Tento faktor určuje to, aké množstvo podkožného tuku bude mať naše telo, aká bude naša fyzická kondícia a dokonca aj biologický vek. Ako tento faktor využiť vo svoj prospech?

 

Je hladovka na niečo užitočná?

Pridal Vlado dňa 24.10.2011 do Články o zdraví | 234 komentárov

Už niekoľkokrát sme od vás dostali otázku ohľadom hladovky, jej významu i o tom, ako na to. Má však hladovka nejaký význam pre naše zdravie? Čo môžete v stave hladu od seba očakávať a čo sa vo vašom tele deje keď práve hladujete? Môže byť hladovka zdravotné riziková alebo naopak?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER