Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Otvorte anabolické okná svojho zdravia

Anabolizmus je slovo, ktoré si mnohí ľudia spájajú so zakázanými látkami. Niektorí sčítanejší poznajú aj opak anabolizmu - katabolizmus. Lenže len málokto vie, že oba tieto metabolické stavy sú pre naše zdravie nesmierne dôležité. Zistite viac zaujímavých informácií k tejto téme v našom článku. 

Ďalej sa z video rozhovoru dozviete, ako optimalizovať svoj denný režim. Prečo ak sa budete spoliehať príliš na svoj talent môžete neuspieť. A niektorých z vás poteší naša nová elektronická publikácia o chudnutí vo formátoch PDF, iBook, ePub alebo Palmkniha. 

Príjemný týždeň vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Spoliehajte sa iba na svoj talent a neuspejete

Pridal Vlado dňa 17.01.2013 do Články o pohybe | 8 komentárov

Nasledovný rozhovor pre januárové číslo časopisu Profit vám pomôže pochopiť, prečo si talentovaní ľudia často pre seba nedokážu zabezpečiť všetko to, čo si myslia že si zasluhujú. Možno práve tieto myšlienky vás povzbudia využívať viac zo svojho nekonečného potenciálu. Čo vy na to?

 

Otvorte anabolické okná svojho zdravia

Pridal Vlado dňa 23.01.2013 do Články o zdraví | 67 komentárov

Anabolizmus je slovo, ktoré si mnohí ľudia spájajú so zakázanými látkami. Niektorí sčítanejší poznajú aj opak anabolizmu - katabolizmus. Lenže len málokto vie, že oba tieto metabolické stavy sú pre naše zdravie nesmierne dôležité. Zistite viac zaujímavých informácií k tejto téme.

 

Ako optimalizovať svoj denný režim

Pridal Vlado dňa 17.01.2013 do Články o zdraví | 7 komentárov

Každý z nás je výnimočný a nikdy nebude existovať žiaden človek úplne rovnaký ako si TY. Nasledovný video rozhovor vám pomôže pochopiť dôležitú myšlienku o tom, prečo informácie o výžive, zvykoch a celkovej životospráve sa musia prispôsobovať vám a vašim potrebám, nikdy nie naopak. 

 

Nová elektronická publikácia o chudnutí

Pridal Vlado dňa 21.01.2013 do Hlavné správy | 0 komentárov

Tí z vás, ktorí radšej preferujú čítanie ako počúvanie, by sa mohli zaujímať o našu novú elektronickú publikáciu, ktorú sme spracovali na základe audio materiálu Trvalé schudnutie nie je náhoda. Cesta k trvalému schudnutiu však nikdy nebola ťažšia ako dnes. Zistite prečo.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER