Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Pomôžte svojim rodičom žiť dlhšie

Skúsenosť nás naučila, že rady je dobré dávať len keď vás o ne požiadajú, alebo v prípade ohrozenia života. To sa nám veľmi osvedčilo v prípade našich starých rodičov, ktorí už musia čeliť vážnym životným situáciám, ktoré ohrozujú život. Aj preto sme napísali článok, pomocou ktorého môžete pomôcť aj vašim rodičom či prarodičom žiť dlhší a kvalitnejší život.

Ďalej si dnes povieme biologické, racionálne i logické dôvody prečo je dobré večerať a to ešte aj pred spaním. Mladým mamičkám pomôžeme prebrať zodpovednosť za svoje zdravie po pôrode a počas dojčenia. No a na záver tu máme ďalšie pokračovanie video série z názvom Daily FORCE, ktorá vás bude aj dnes motivovať k pohybu.

Príjemný zvyšok týždňa želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Cvičenie po pôrode a počas dojčenia

Pridal Vlado dňa 15.03.2012 do Články o zdraví | 16 komentárov

Všetky ženy, aktívne aj pasívne športovkyne, sa zaoberajú otázkou športovania po pôrode. Každá žena túži mať peknú postavu a vrátiť sa ku svojim krivkám. Dnes si povieme viac o tom, ako správne cvičiť a neohroziť zdravie matky, dieťaťa a nespôsobiť stratu mlieka.

 

Prečo je dobré večerať ešte aj pred spaním

Pridal Vlado dňa 12.03.2012 do Články o zdraví | 79 komentárov

Určite ste sa nie raz v živote stretli s odporúčaním, že po 18:00 by sa nemalo vôbec nič jesť. A hoci z krátkodobého hľadiska je to účinné riešenie ako znížiť svoju telesnú hmotnosť, z dlhodobého hľadiska vám to neprospeje ani po estetickej, ani po duševnej stránke. Prečo asi?

 

Pomôžte svojim rodičom žiť dlhšie

Pridal Vlado dňa 09.03.2012 do Články o zdraví | 9 komentárov

Je jedno či ide o vašich rodičov ktorí majú nad 50 rokov alebo o starých rodičov. Nasledovný článok vám píšeme z vlastnej skúsenosti. Po jeho prečítaní budete mať lepšiu predstavu o tom, ako pomôcť svojim rodičom a prarodičom žiť vitálnejší a zdravší život.

 

Daily FORCE video seriál 6 - 10 diel

Pridal Vlado dňa 14.03.2012 do Články o pohybe | 1 komentár

Pokračujeme ďalšími motivačnými videami o nadpriemernej fyzickej zdatnosti. V nasledovnom článku uvidíte nie len absurdné fyzické výkony, ale aj prezradené tajomstvo, ako sa k nim môžete prepracovať. Čo k tomu budete potrebovať?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER