Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: pozvánka na Ovladni Svoje Telo - január 2018 - funkčný link

Prikladáme ešte opravený link, ktorý v pôvodom emaily obsahoval chybu.
Aktuálna cenová ponuka s bonusom platí ešte 15 dní a my sa tesíme na vás už čoskoro osobne:

https://www.ovladnisvojetelo.sk
 

-v-

 

Priatelia, radi by sme Vás pozvali na naše unikátne školenie Ovládni Svoje Telo. Ak sa poponáhľate a prihlásite sa do konca novembra, zaistíte si nielen najnižšiu cenu, ale dostanete od nás úplne zdarma aj našu publikáciu Životospráva 1.0, ak ju ešte nevlastníte. Miesta na školenie sú obmedzené, neváhajte s registráciou pridlho.

Popis školenia:

Ako si vybudovať trvalo udržateľnú životosprávu? Mnohí z vás neustále hľadáte pre seba optimálny životný štýl, v ktorom sú výsledky ako zdravé, funkčné a krásne telo skôr vedľajším efektom vášho snaženia. Vedľajším efektom preto, že všetko ide prirodzene, automaticky a bez pričinenia pevnej vôle. Je niečo také vôbec možné? Možné je všetko, ak sa vyrieši problém číslo jeden - a to informačná asymetria a aplikácie znalostí do praxe. Je to situácia, kedy nedostatok znalosti z problematiky vám nedovoľuje dosahovať požadované ciele, pretože nie je pravda, že ľuďom chýba disciplína alebo snaha niečo zmeniť. Chcú, ale nevedia ako, čomu veriť, kde začať a akú stratégiu zvoliť. A práve to riešime v našom blížiacom sa celodennom evente Ovládni Svoje Telo (OST), ktorý je určený najmä začiatočníkom a tým z vás, ktorí nadobudnuté znalosti ešte nedokázali pretaviť do výsledkov:

Základné údaje:

Na celodennom seminári budeme aktívne pracovať na týchto oblastiach:

 

Ak ste vždy chceli stretnúť sa s nami osobne, prijímať cenné informácie naživo a mať možnosť s nami diskutovať o čomkoľvek, toto je ideálna príležitosť. Viac informácií o našom celodennom evente OST aj spolu s najnižšou cenou práve dnes nájdete TU:

https://www.ovladnisvojetelo.sk 

 


Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER