Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Prečo ísť trénovať s prázdnym žalúdkom

Prečo ísť trénovať s prázdnym žalúdkom? Aký výkon by ste podali? Možno na prvý či druhý pokus nie veľmi vydarený. Ale čo ak je toto jediná cesta, ako dosiahnuť skvelé až vynikajúce výsledky v kondícii či estetike? 

Skúsme sa však spoločne zamyslieť ešte nad dôležitejšou témou. Vzorové osobnosti z obálok fitness časopisov alebo iných médií, nás v myslení nastavujú k vyšším cieľom. Na tom by nebolo nič zlé, ale čo ak tieto 5 minútové idoly sú stelesnením metabolického znásilnenia, ktorého dôsledky už nikto verejne neprezentuje? Možno niekedy menej je viac a pomalší progres je trvácnejší aj udržateľnejší. Aký postoj máte k tejto téme vy? 

Na záver tému odľahčíme víkendovými dobrotami (recepty), ktoré vám nespôsobia žiadne metabolické šoky. 

Želáme vám príjemný a inšpirujúci víkend

Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Rýchle nepečené koláče z Wellness Proteinu

Pridal Vlado dňa 31.01.2014 do Články o zdraví | 19 komentárov

Došli vám Wellness BAR tyčinky? Nezúfajte. Ak máte doma tieto skvelé ingrediencie, môžete si za pár hodín pripraviť nepečené low-carb koláče z Wellness Proteinu. Inšpirujte sa týmto rýchlym receptom, ktorý sme dostali od nášho pravidelného čitateľa.

 

Urobte si chutné recepty z Wellness Proteinu

Pridal Vlado dňa 24.01.2014 do Články o zdraví | 18 komentárov

Spolu s našim priateľom Dušanom Plichtom sme opäť pre vás pripravili niečo gurmánsky zaujímavé. Tento krát je to bezplatná elektronická publikácia, ktorá obsahuje 10 sladkých receptov o tom, ako si z Wellness Proteinu urobiť skvelé pochúťky.

 

Metabolické znásilnenia a fitness priemysel

Pridal Vlado dňa 13.01.2014 do Články o zdraví | 58 komentárov

Páčia sa vám mužské i ženské telá fitness idolov pre ich imidž a krásu? Aj vašou hlavnou prioritou je cvičiť hlavne kvôli veľkosti svalov alebo estetike tela? Potom pre vás nemáme veľmi pozitívne správy. Zistite, či náhodou aj vy neznásilňujete svoj metabolizmus tak, ako mnohí fitness nadšenci.

 

Prečo ísť trénovať s prázdnym žalúdkom

Pridal Vlado dňa 28.12.2013 do Články o pohybe | 105 komentárov

Predstavte si situáciu, že cez deň skoro nič nezjete (ani sacharidy) a večer pôjdete tvrdo trénovať s prázdnym žalúdkom. Aký výkon by ste podali? Koľko sily by vám ostalo? Málo? To nie je dobrá správa. Zistite prečo nie len fyzický, ale aj metabolický tréning je pre vaše telo nesmierne dôležitý.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER