Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Prečo Matej Tóth nepotrebuje doping?

Matej Tóth bol a vždy bude zaslúženým národným hrdinom. Nepríjemná správa o možnom dopingu Mateja obletela Slovensko hneď niekoľko krát. Isté skupiny ľudí si z toho urobili senzáciu len preto, aby k sebe pritiahli pozornosť. V čom nastal vlastne problém, čo je to biologický pas a prečo tento nástroj na boj s dopingom je OK ale nepracuje vždy úplne spravodlivo a presne? Na desiatky faktov o Matejovej nevine poukazujeme v tomto článku spolu s odbornými správami svetových expertov. Pre tých z vás, ktorých zaujímajú vždy detaily (a nie povrchný bulvár), bude článok veľmi obohacujúci aj edukačný. 

V článku nájdete aj takúto zaujímavú infografiku, ktorá objasňuje v časovej perspektíve ako lowcarb stravovanie zmenilo Matejovi fyzickú výkonnosť a prečo jeho stravovanie s týmto problémom vôbec nesúvisí...

Okrem toho sme na našej web stránke zaviedli dve zlepšenia:

Príjemný zvyšok týždňa želajú
Vlado, Tina a Amelia 
-v-

Prečo Matej Tóth nepotrebuje doping

Pridal Vlado dňa 21.12.2017 do Články o pohybe | 1 komentár

Nepríjemná správa o možnom dopingu Mateja Tótha obletela Slovensko hneď niekoľko krát. Isté skupiny ľudí si z toho urobili senzáciu len preto, aby k sebe pritiahli pozornosť. V čom nastal vlastne problém, čo je to biologický pas a prečo tento nástroj na boj s dopingom je OK ale nepracuje vždy úplne spravodlivo a presne? Na desiatky faktov o Matejovej nevine poukazujeme v tomto článku spolu s odbornými správami svetových expertov. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER