Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Prečo silné a zdravé telo nás núti stať sa užitočným?

Správna VÍZIA inšpiruje a mobilizuje ľudí k činu. Je to TÚŽBA po zmene, ktorú chceme vidieť v reálnom svete. Dáva nám DÔVODY ráno skoro vstať, tvrdo pracovať a tvoriť viac pre kolektívne DOBRO, ako len “hrabať” pre seba. Prečo? Pretože zdravý celok je DÔLEŽITEJŠÍ ako jednotlivec. Akú víziu tvoríme my a prečo by ste sa o ňu mali zaujímať? Prečo je podľa nás dôležité opäť urobiť z ľudí silné, zdravé a užitočné BYTOSTI? Pretože len SILNÝ človek si môže vybrať MIER, pravdu, lásku, slobodu a ŠŤASTIE. Slabý fyzicky či mentálne, toho veľa nezmôže. Užitočná bytosť je DOBRÁ bytosť, pretože má silu TVORIŤ dobro. Vypočujte si tento podcast a napíšte nám, čo si o tom myslíte, pokojne aj odpovedaním na tento email: 

 

Ďalšie rýchle LETNÉ inšpirácie pre tvoje napredovanie:

 

Želáme príjemnú druhú polovicu leta.
Zlatoš Family
-v-

 

DAJÚ SA NABERAŤ SVALY PRI LOWCARBE?

Pridal Vlado dňa 16.07.2018 do Články o pohybe | 14 komentárov

Dá sa vôbec pri LOWCARBe naberať svalová hmota? Prečo so svalmi je to ako s peniazmi, že sú vedľajším PRODUKTOM úsilia a nie jeho CIEĽOM? Prečo svaly na vás KAŠLÚ a naopak viac by sa nimi mali zaoberať ŽENY? Sú lepšie HUSTÉ svaly alebo tie OBJEMNÉ, existuje kompromis? Týka sa KATABOLIZMUS aj svalov ktoré naberieš pri LOWCARBe? V podcaste číslo 65 vysvetľujem širšie súvislosti. 

 

AKO NA ŠPORTOVÉ VÝKONY VPLÝVA LOWCARB?

Pridal Vlado dňa 06.07.2018 do Články o pohybe | 7 komentárov

Čo sa stane s tvojim fyzickým výkonom, ak ZMENÍŠ zásadným spôsobom PALIVO, ktorým si doteraz svoj fyzický výkon “SPONZOROVAL”? Ako dlho trvá, kým sa tvoje telo ADAPTUJE na tukové palivo a ty začneš podávať ROVNAKÉ výkony ako pred tým? Prečo je pre tvoj metabolizmus šetrnejšie “ísť” na TUKOVOM palive a prečo vďaka tomu sa tvoja REGENERÁCIA zrýchli? Ako LOWCARB ovplyvní silových a ako vytrvalostných ŠPORTOVCOV? A čo BACKCARB loading dni alebo cheat dni?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER