Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Prečo sú mitochondrie základným piliérom nášho zdravia?

Ako môže tak malá a takmer neviditeľná "vecička" zásadne ovplyvňovať naše zdravie? Môže byť niečo dôležitejšie ako správne sa postarať o naše bunky či mitochondrie? Čo sú to vlastne tie mitochondrie, akú funkcie v našom tele zabezpečujú a prečo sú tak veľmi dôležité. V našom článku vám odpovedáme na dôležité detaily aj pomocou experta Andrea Medveďa. 

V ďalšej téme sa venujeme tomu, ako v sebe objaviť vnútornú hodnotu, svoje skutočné JA, či jadro našej osobnosti. Na naše otázky odpovedá psychológ, pedagóg a fotograf Ľuboš Ďurdiak. 

Ďalej za posledné obdobie sme pre vás pripravili sériu nových podcast dielov, ktoré si môžete vypočuť TU. Návod ako s podcastom pracovať nájdete zas TU. Tina sa stala ambasádorkou športového podujatia Just Woman. Vynovili sme náš internetový obchod bioeshop.sk a zaviedli vernostný program, ktorý vás poteší. A na sociálnych sieťach instagram pridali desiatky lifestylových ale aj náučných postov [1], [2], ktoré vám spríjemnia víkendové čítanie. Pekný víkend teda želajú:

Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Mitochondrie, ako základný pilier vášho zdravia

Pridal Vlado dňa 10.07.2017 do Články o zdraví | 44 komentárov

Môže byť niečo dôležitejšie ak ide o zdravie ako naše bunky či mitochondrie? Čo sú to vlastne tie mitochondrie, akú funkcie v našom tele zabezpečujú a prečo sú pre naše zdravie tak veľmi dôležité. Laickým i vysoko odborným spôsobom na to odpovedá Andrej Medveď. Vedeli ste o tom, že mitochondrie milujú tukovú stravu a dostatok kyslíka?

 

Ako v sebe objaviť vnútornú hodnotu

Pridal Vlado dňa 30.06.2017 do Články o zdraví | 12 komentárov

Existuje niečo také ako skutočné JA? Niečo, čo nie je len fráza, ale tvorí jadro našej osobnosti? Dá sa vďaka spoznaniu svojho jadra osobnosti, silných i slabých stránok, rozvíjať svoje vnútorné bohatstvo, pre ktoré sme tak špecifickí a jedineční? My veríme, že áno! Tieto otázky nám pomôže zodpovedať psychológ, pedagóg a fotograf PaedDr. Ľuboš Ďurdiak, PhD., AFIAP.  

 

Vernostný program BIOESHOP a nový dizajn

Pridal Vlado dňa 23.06.2017 do Hlavné správy | 0 komentárov

Pár posledných týždňov sme pracovali na novom “kabáte” nášho eshopu, v ktorom predávame naše vytvorené produkty (Kompava, Galvex). Okrem toho že sme vynovili dizajn, sme vytvorili aj vernostný program, kde tí z vás, ktorí u nás pravidelne nakupujete, môžete získať zľavu až do 13%. 

 

Just Woman ambasádorka Tina a Veronika

Pridal Vlado dňa 04.07.2017 do Mediálne výstupy | 0 komentárov

Športové podujatie Just Woman je jediné svojho druhu na Slovensku a my sa môžeme tešiť na jeho prvý ročník už 15. júla na Bratislavskom jazere Draždiak. Dnešná žena nehľadá fyzickú formu iba v jednom športe, snaží sa nájsť radosť v pohybe a snaží sa osvojiť si šport ako životný štýl.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER