Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: prežijú naše deti v zdraví na školskej výžive?

Dobrý deň, ahojte.

Zima už naplno začala a návod ako ju prežiť v zdraví a pohode sa teraz určite hodí. Okrem vás aj vaše deti sa potrebujú zdravo stravovať nielen doma. Preto sme pre vás pripravili návod na to, ako zlepšiť ich školské stravovanie.

Pre mládež tu máme pokračovanie akčného seriálu daily tricks z telocvične Skill LAB. V ňom nájdete unikátny trik na stene, ktorý možno doteraz nikto nikdy neskákal. A pre všetkých vás tu máme srdečné poďakovanie za to, že nás stále sledujete a je vás už viac ako 10.000 unikátnych návštevníkov za mesiac.

Úspešný štart do pracovného týždňa vám želajú

Vlado a Tina

Seriál - Daily TRICKS 9+10 (video)

Pridal Vlado dňa 14.11.2011 do Články o pohybe | 0 komentárov

Netrvalo to tento krát dlho. Bolo to tak, ako som si myslel. Výsledok uvidíte v daily triku číslo 9 a možno je to celosvetovo unikátny skok o stenu. Zato trickermajster Pavoľ Šebo z Bratislavy vám ukáže kus trikerského majstrovstva, ktoré sa len tak ľahko nevidí.

 

6.special_vitamin-B6

Pridal Vlado dňa 02.07.2015 do Špeciálne potraviny, pochutiny a suplementy (slabšia dostupnosť) | 0 komentárov
 

Zima, zdravie, imunita a štíhla línia

Pridal Vlado dňa 20.10.2011 do Články o zdraví | 13 komentárov

V zime si musíme dávať pozor na svoje zdravie, pretože pravdepodobnosť ochorenia je vyššia ako v iné ročné obdobia. Ako sa cez zimné mesiace postarať o svoje telo tak, aby malo dostatok živín a prežilo v zdraví, bez chorôb a pohode celých 6 mesiacov?

 

Prežijú deti v zdraví na školskej výžive?

Pridal Vlado dňa 14.11.2011 do Články o zdraví | 0 komentárov

Už vyše 50 rokov existujú tie isté školské stravovacie normy. Dnešné deti konzumujú tú istú tarhoňu, prívarky a iné jedlá, ako my kedysi. Malé obmeny sa predsa udiali no to, čo najviac limituje kuchynskú tvorbu jedla (a tým pádom aj zdravie detí) vás určite prekvapí najviac. O čo ide?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER