Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Pripravujte spolu s nami publikáciu Životospráva 1.5

Dobrý deň / ahojte priatelia, študenti a čitatelia našej publikácie Životospráva 1.0

prešlo už 29 mesiacov od dňa, kedy sme napísali túto publikáciu. Pôvodne bolo našou ilúziou, že každý rok dokážeme napísať vždy novú aktualizovanú verziu ale tlak ďalších projektov a aktivít nám v tom zabránil. Ale všetko zlé je na niečo dobré. Tento rok nastal čas urobiť ďalšiu úpravu našej úspešnej publikácie na vyššiu verziu 1.5. Budete pri tom?

Na niektorých podkladoch už pracujeme vyše mesiaca ale nechceme robiť zmeny v publikácii bez toho, aby sme sa poradili s vami: našim študentom a čitateľom. Preto nás zaujíma čo by ste v doplnenej verzii ocenili. Všetky potrebné informácie sme práve teraz zverejnili na našom blogu v tomto článku, v ktorom sa dozviete: 

Svoje postrehy prosíme zverejnite v komentároch tohto článku. Publikáciu chceme pripravovať spolu s vami, pretože jediná najdôležitejšia osoba v celom procese tvorby ste vy, nie my. My sme iba doručovatelia hodnoty, o ktorú môžete mať VY záujem. Takže ste pripravení na ďalší posun vo vašom levely poznania?

 

Pripravujte spolu s nami publikáciu Životospráva 1.5

Pridal Vlado dňa 29.02.2016 do Články o zdraví | 11 komentárov

Prešlo 29 mesiacov a je načase, aby sme aktualizovali našu dôležitú publikáciu Životospráva 1.0. Radi by sme tak urobili ale v spolupráci s vami. Aký veľký rozsah úprav si žiada táto naša stará publikácia? Ako chceme jej obsah rozšíriť a ako sa do toho môžete zapojiť aj vy?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER