Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Proteínové tyčinky - luxus či užitočnosť?

Existuje veľké množstvo výživových doplnkov pre športovcov, ktoré sa svoju hodnotu pokúšajú dokázať svojim zákazníkom. V nasledovnom článku vás naučíme, ako sa pozerať na reklamné a marketingové "ťahy" výrobcov. Dnes si konkrétne posvietime na výrobcov proteínových tyčiniek.

Ďalej sa budeme venovať opäť Wellness Proteinu a základným otázkam a odpovediam, ktoré nám naši zákazníci položili najčastejšie. V ďalšom článku si budete môcť otestovať výkon i funkcie celého svojho tela a zároveň sa porovnať s fyzickou zdatnosťou všetkých členov telocvične Skill LAB. No a na záver pre mladých tu máme prvých 5 video návodov ako sa naučiť vybrané akrobatické prvky.

Príjemný začiatok týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia

Proteínové tyčinky - luxus či užitočnosť?

Pridal Vlado dňa 08.08.2012 do Články o zdraví | 16 komentárov

Určite ste ich neraz konzumovali. Ako vám proteínové tyčinky chutili? Isto vás potešili svojou sladkou chuťou. Sú ale proteínové tyčinky tak veľmi užitočná pomoc pre športovcov alebo ľudí s nadváhou? A je vôbec vhodné konzumovať tieto tyčinky napríklad po tréningu?

 

Wellness Protein, otázky a odpovede

Pridal Vlado dňa 08.08.2012 do Články o zdraví | 119 komentárov

Na základe komunikácie s mnohými z vás, sme sa rozhodli vypracovať najčastejšie sa vyskytujúce otázky a spracovali k nim patričné odpovede. Ak by vás napadli aj ďalšie zaujímavé otázky, ktoré sa týkajú Wellness Proteinu, pokojne nám ich napíšte do komentov.

 

Otestujte výkon a funkcie svojho tela

Pridal Vlado dňa 10.08.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Nepotrebujete na to žiadne pomôcky ani zvláštne prostredie. Zvládnete to dokonca aj sami doma, pretože v tomto teste si overíte funkčný výkon svojich šliach, kĺbov a svalových prepojení. Ide o netradičný test toho, čo dokáže utiahnuť vaša kostra a kostrové svalstvo. Ste pripravený?

 

Skill LAB akrobatické tutorialy 1-5 diel

Pridal Vlado dňa 02.08.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Naučte sa spolu s nami akrobatické prvky, ktoré sa vyučujú v telocvičniach Skill LAB. Spolu s Dávidom Chudým a Bandy Studio, pripravujeme sériu 65-tich tutorialov, ktoré vám pomôžu zlepšiť alebo naučiť sa základné akrobatické prvky. Prvých päť si môžete pozrieť už teraz.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER