Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Rozdávame pôvodne platené e-publikácie

Nastal čas aktualizovať všetky dôležité informácie. Preto sme niektoré naše pôvodne platené publikácie sprístupnili zadarmo. Nájdete ich v sekcii publikácie v záložke "staré publikácie". Z toho dôvodu sme pripravili aj video vzdelávaciu konzultáciu, v ktorej pre vás sumarizujeme všetky dôležité aktuálne vedomosti vo výžive i životospráve. A aby sme vám uľahčili prenos poznatkov do praxe, tak sme pre vás vytvorili aj sériu bezplatných 10 gramových tabuliek, ktoré si môžete ihneď stiahnuť. Aby informácií o výžive nebolo mnoho, na odľahčenie vám prinášame krátku video reportáž a inšpiráciu z telocvične, kde sa dozviete prečo je dôležité budovať silné paže už od lopatiek (nie len pre pánov). 

Príjemne strávený víkend vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Rozdávame pôvodne platené e-publikácie

Pridal Vlado dňa 22.01.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Niektoré naše publikácie majú “len” asi 4 roky, no už tieto informácie nie je možné považovať za ideálne. Preto sme sa rozhodli, že niektoré z nich vám sprístupníme do sekcie, v ktorej sa dajú stiahnuť zadarmo.

 

Nový produkt: video vzdelávacia konzultácia

Pridal Vlado dňa 27.01.2015 do Hlavné správy | 8 komentárov

Tento produkt znamená malú revolúciu v spôsobe, akým vás vzdelávame. Za 90 minút získate celkový prehľad o všetkých princípoch, ktoré v našich článkoch detailne rozoberáme. Ale to nie je všetko. Kam smerujeme touto formou video vzdelávania?

 

Stiahnite si zadarmo 10 gramové tabuľky

Pridal Vlado dňa 10.02.2015 do Hlavné správy | 21 komentárov

Pripravili sme pre vás veľmi užitočné tabuľky, rozdelené do štyroch elektronických kníh. Bielkoviny, sacharidy, tuky (PUFA, MUFA, SAFA) a vláknina. Štyri bezplatné elektronické dokumenty, ktoré vám uľahčia optimalizáciu svojej výživy. Vy ich ešte nemáte stiahnuté?

 

Budujte silné paže od lopatiek

Pridal Vlado dňa 09.05.2015 do Články o pohybe | 2 komentáre

Uvažovali ste niekedy nad tým, ako sa dá efektívne zvyšovať fyzická sila svalov? Je to o tom, aký majú objem alebo o tom, ako jednotlivé svaly vzájomne spolupracujú? A ako s tým súvisia funkčné cvičenia lopatiek, ktoré by ste mali začať preferovať už dnes?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER