Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Rozhodnite sa pre štandardy, ktoré odstránia vašu nadváhu a obezitu

Čo je hlavnou príčinou nadváhy a obezity dospelých i detí na Slovensku? Okrem toho, že ide naozaj o komplexný problém, je to aj problém identity či štandardov, ktoré akceptujeme. Viac o tom si povieme v našom bezplatnom 140 minútovom videu, ktoré je súčasťou komplexného online programu.

Ďalej našu pozornosť v týchto dňoch zamestnáva aj príprava na zaujímavé víkendové školenie, ktorého sa môžete zúčastniť už tento víkend. Počet miest je však limitovaný na 20, tak sa ponáhľajte. Ďalej sa pokúšame prinášať viac hodnoty do VIP členstva, ktoré sme rozšírili o databázu bonusov. V rámci VIP služby pripravujeme aj možnosť zakúpiť si viacero dokumentov / kategórii naraz, čím chceme vyjsť v ústrety mnohým z vás, ktorí ste to žiadali. O tom vás budeme informovať nabudúce. 

A na záver sme pripravili užitočné informácie o tom, prečo nedávno vytvorené prémiové produkty obsahujú ingrediencie, aké obsahujú. Tieto informácie neprezrádzajú takmer žiadni výrobcovia na svete a podobné informácie by ste len ťažko hľadali na internete.

Úspešný začiatok týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe


PS: na našich web stránkach sme robili technické úpravy. Ak si želáte zmeniť prijímanie newslettrových správ, prosím urobte tak v tejto sekcii po prihlásení do osobného účtu. Na túto zmenu sme upozorňovali v predchádzajúcej týždennej správe (newsletter).

Rozhodnite sa pre štandardy, ktoré odstránia vašu nadváhu a obezitu

Pridal Vlado dňa 09.11.2015 do Články o zdraví | 14 komentárov

Pokúšali ste sa niekedy uvažovať nad tým, čo môže byť hlavnou príčinou nadváhy a obezity na Slovensku? Alebo lepšie povedané vašej vlastnej nadváhy či obezity? Čo ak zmeníte jeden “filter”, ktorým sa na problém pozeráte a tento pohľad spôsobí kompletnú a radikálnu zmenu vo vašom živote? 

 

Školenie "Zdravé, funkčné a výkonné telo"

Pridal Vlado dňa 09.11.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Pripravili sme pre vás 3 dňové školenie v spolupráci s Mišom Duchoňom a Martinom Janišom. Dozviete sa súhrn najaktuálnejších vedomostí o tom, ako si pomocou pohybu, výživy a zvykov vytvoriť manuál na ovládanie svojho tela. Ste na to pripravení?

 

VIP členstvo sme obohatili o databázu bonusov

Pridal Vlado dňa 03.11.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Pri našej práci vznikajú rôzne pracovné materiály, ktoré sú hodné publikovania. Majú však istú exkluzivitu a preto sme sa rozhodli ich vložiť ako bonus do nášho VIP členstva. Zistite aké prvé bonusy sme pre vás pripravili.

 

Spoznajte kvalitu ostatných ingrediencií v PREMIUM ENERGY produktoch

Pridal Vlado dňa 06.11.2015 do Články o pohybe | 4 komentáre

Tieto detaily sú vždy veľmi zaujímavé a máloktorý výrobca sa unúva zverejňovať ich. Podobne ako pri vývoji Wellness produktov, aj tento krát vám predstavujeme podrobné poznatky o tom, aké sme mali dôvody na výber ingrediencii v produktoch PREMIUM ENERGY. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER