Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Rôzne verzie LOWCARB. Ktorá je NAJ?

Nie je LOWCARB ako lowcarb, KETOGÉNNE stravovanie ako ketogénne stravovanie. Dosiahnuť pomer makro živín je jedna vec ale to, z akých potravín bude tento makro pomer poskladaný, už jedno NIE JE. Ako na zdravie človeka vplýva vegánska, tradičná či taká paleolitická verzia ketogénneho stravovania? Čo ak niektoré tzv. zdravé potraviny vo vás spôsobujú zápal? A akú mieru metabolického stresu dotvárajú kombinácie a modality ako reštrikcia kalórií alebo čiastočné hladovanie? Na tieto a mnohé ďalšie otázky odpovedáme v našom článku, ktorý patri medzi tie NAJDÔLEŽITEJŠIE vôbec. 

V spolupráci so spoločnosťou Kompava sme od roku 2012 vytvorili 4 spoločné produkty. Aktuálne všetky produkty tejto spoločnosti prešli redizajnom a týka sa to aj Wellness Proteinu, Wellness BAR tyčiniek či Sport / Protein Premium produktov. Zistite základné informácie o dizajne ale aj drobné zmeny v zložení Wellness Proteinu. Aj vaše námety na zlepšenie či inováciu sú vždy vítané a viac info v článku,

Okrem toho je toto obdobie veľmi zaujímavé na črtajúce sa projekty, či už v otázkach funkčných potravín a suplementov, projektov zameraných na stravovanie alebo nových pohybových programov (www.skills.sk). Okrem toho pre vás neúnavne pripravujeme edukačné "jednohubky" (inšpirácie) na sociálnej sieti INSTAGRAM [1], [2]. No a neprehliadnite ani niekoľko posledných PODCAST dielov, ktorých sme pre vás od nového roka pripravili 5 dielov a tento mesiac pribudnú hneď ďalšie tri. Viac info ako odoberať naše BEZPLATNÉ podcasty (na Apple či Android zariadeniach) si môžete naštudovať TU.

No a pokiaľ chcete PATRIŤ k ľuďom, ktorí majú svoj životný štýl i zdravie pod kontrolou, pozrite sa na náš LOWCARB & MOVEMENT LIFESTYLE online rýchlokurz, kde za minimum času získate maximum praktických informácií. V týchto dňoch sme v ňom sprístupnili aj informácie, aké potraviny nakupovať v obchodoch Billa a Tesco a ďalšie pripravujeme. 

 


Príjemný sviatok a zvyšok pracovného týždňa želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe
 

Rôzne verzie LOWCARB a KETO stravovania. Ktorá je NAJ?

Pridal Vlado dňa 02.05.2018 do Články o zdraví | 36 komentárov

Nie je lowcarb ako lowcarb, ketogénne stravovanie ako ketogénne stravovanie. Dosiahnuť pomer makro živín je jedna vec ale to, z akých potravín bude tento makro pomer poskladaný, už jedno nie je. Ako na zdravie človeka vplýva vegánska, tradičná či taká paleolitická verzia ketogénneho stravovania? A akú mieru metabolického stresu dotvárajú kombinácie a modality ako reštrikcia kalórií alebo čiastočné hladovanie? 

 

Redizajn Wellness a Premium produktov

Pridal Vlado dňa 30.04.2018 do Články o zdraví | 4 komentáre

V spolupráci so spoločnosťou Kompava sme od roku 2012 vytvorili 4 spoločné produkty. Aktuálne všetky produkty tejto spoločnosti prešli redizajnom a týka sa to aj Wellness Proteinu, Wellness BAR tyčiniek či Sport / Protein Premium produktov. Zistite základné informácie o dizajne ale aj drobné zmeny v zložení Wellness Proteinu. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER