Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Sacharidy používajte ako dobrých sluhov

Dobrý sluha, ale veľmi zlý pán. Áno, hovoríme o sacharidoch, ktoré veľmi často v našich článkoch spomíname. Aby ste sa nestali metabolickým otrokom potravín, ktoré sa po konzumácii veľmi rýchlo premieňajú na glukózu, tak nasledovný článok vás vhodne usmerní.

Ďalej si povieme (video interview) 5 základných krokov, ktoré potrebujete dodržiavať ak chcete nie len schudnúť, ale výsledok aj dlhodobo udržať. Prezradíme si aj to, ako si efektívne zostaviť vlastný kondičný tréning (2x video). A na záver si môžete prečítať článok o tom, prečo je dôležité byť pravidelne v kontakte so svojimi najdôležitejšími myšlienkami, pokiaľ sa zaujímate o váš osobný úspech.

Príjemné čítanie i úspešný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado Tina a Amelia Zoe

Zostavte si funkčný kondičný tréning

Pridal Vlado dňa 03.02.2014 do Články o pohybe | 35 komentárov

Prečo je dôležité neustále zlepšovať svoju schopnosť prežiť? Ako efektívne posunúť kondičné kapacity svojho tela vpred? Sila, rýchlosť či dynamika nestoja za nič, ak vypustíte paru už v prvej minúte. Ako teda trénovať, aby ste nadobudli funkčnú a vytrvalú svalovú hmotu? Sledujte tento konkrétny video návod.

 

5 krokov ako účinne schudnúť

Pridal Vlado dňa 13.02.2014 do Články o zdraví | 36 komentárov

Včera 12.2.2014 sme spolu s našim priateľom Andym Winson Hoštákom, mali možnosť diskutovať na tému trvalé schudnutie. Spolu s Andym sme spracovali 5 jednoduchých krokov, ktoré vám môžu pomôcť zorientovať sa v problematike trvalého schudnutia. Ak ste náš webinár nestihli naživo, tu je video záznam.

 

Postavte na myšlienkach úspešnú kariéru

Pridal Vlado dňa 08.03.2014 do Články o zdraví | 4 komentáre

Už veľmi dávno sme odpovedali na niekoľko zaujímavých otázok, ktoré doteraz neboli zverejnené. Otázky sa týkali našich začiatkov, ktoré sú ťažké pre každého z nás. Ako sme sa v začiatkoch kariéry s prekážkami popasovali my, to sa dozviete z nasledovného článku.

 

Sacharidy používajte ako dobrých sluhov

Pridal Vlado dňa 11.03.2014 do Články o zdraví | 240 komentárov

Dobrý sluha, ale veľmi zlý pán. Azda neexistuje nič, na čo by sa toto prirovnanie hodilo lepšie, ako práve na sacharidy. Dokážu zachraňovať fyzické výkony, ale aj ruinovať metabolické zdravie. Sú zbraňou s ktorou môžete hazardovať, alebo ju namieriť na dosiahnutie cieľov. Viete ako na to?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER