Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: šokujúca pravda o celozrnných potravinách

Dobrý deň / ahojte.

Dnes tu máme jednu zaujímavú informáciu, ktorá vás bude určite šokovať. Pravda o celozrnných pšeničných potravinách vám doslova vyrazí dych. Máme však pre vás aj skvelý video recept (bageta na desiatu), ako novú informáciu zužitkovať vo svoj prospech. A pokiaľ by ani to nepomohlo, určite vás z toho šoku preberie návod z ďalšej minútky zdravia číslo 12 o studenej sprche.

Pre pánov čo celý deň tvrdnú za počítačom máme pripravené zaujímavé silové cvičenia, ktoré sa dajú robiť priamo v kancelárii a vyzvať tak kolegov do silovej súťaže. No a pre mládež (ale aj rodičov) tu máme skvelú filozofickú úvahu o tom, ako Parkour a Freerun dokáže zmeniť váš životný postoj k lepšiemu (umenie nepadnúť). Určite nájdete veľmi veľkú súvislosť aj s reálnym životom.

Lepší alebo najlepší začiatok pracovného týždňa želajú

Vlado a Tina

Ako precvičiť svaly i mozog v kancelárií?

Pridal Vlado dňa 02.11.2011 do Články o pohybe | 3 komentáre

Ak máte samostatnú kanceláriu a pracujete dlhšie ako 8 hodín denne, nemali by ste zabúdať na kompenzačné cvičenia, ktoré vám pomôžu cítiť sa lepšie. Môžete si zacvičiť 2-3 krát denne po 5 minút a to aj bez pomôcok. Inšpirujte sa video cvikmi, ktoré vás prebudia i posilnia zároveň.

 

Umenie nepadnúť

Pridal Vlado dňa 04.11.2011 do Články o pohybe | 4 komentáre

Nikdy som nepočul povedať tak mnoho úžasných myšlienok o Parkoure a jeho filozofii v tak krátkom čase, ako teraz. Daniel Ilabaca, patrí k uznávanej svetovej špičke medzi Parkouristami i Freerunermi. Daniel má však aj geniálnu schopnosť tvoriť myšlienky. Čo zaujímavé povedal?

 

Bageta na desiatu i na cestu (video recept)

Pridal Vlado dňa 02.11.2011 do Články o zdraví | 80 komentárov

Nasledovný recept je síce jednoduchý na prípravu, zato veľmi funkčný. Odteraz nesmiete používať výhovorku o tom, že ste nemali čas zabaliť si jedlo do práce, do školy, či na cestu. Päť minút určite nájdete. Ako ste si mohli všimnúť, zámerne sme nepoužili výraz "zdravé jedlo". Prečo je tomu tak?

 

7.special_vitamin-B12

Pridal Vlado dňa 02.07.2015 do Špeciálne potraviny, pochutiny a suplementy (slabšia dostupnosť) | 0 komentárov
 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER