Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: športujeme efektívne (cvičenie + výživa)

Dnešný newsletter bude o pohybe. Všetci si želáme zlepšovať svoje výkony, posúvať sa vpred a prekonávať seba a niekedy aj druhých. Preto sme pre vás v našich článkoch spracovali základné princípy zvyšovania telesného výkonu. Hneď v ďalšom článku sa dozviete akú stravu by ste mali zvoliť pred a po tréningu, pretože nie je jedno čo zjete, kedy to zjete a koľko toho zjete. No a pre mládež tu máme dôležité informácie ohľadom rezervačného systému pre neobyčajnú telocvičňu Skill LAB, z ktorej produkujeme neustále aj pravidelný seriál Daily Tricks (video diel 17 až 20).

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado a Tina

Základné princípy zvyšovania výkonov

Pridal Vlado dňa 05.12.2011 do Články o pohybe | 0 komentárov

Existuje niekoľko univerzálnych princípov, ktoré ak sú splnené, je možné očakávať efekt zvyšovania výkonov v športe i v práci. Poznanie týchto princípov v praxi pomáha profesionálnym športovcom napredovať. Sú tieto princípy použiteľné aj pre nás - "bežných" smrteľníkov?

 

Pridal Vlado dňa 01.11.2011 do Denné tipy | 0 komentárov
 

Ako sa stravovať pred a po športovom výkone

Pridal Vlado dňa 07.12.2011 do Články o pohybe | 154 komentárov

Či už patríte k nadšeným amatérskym športovcom alebo k profesionálom, nie je jedno čo zjete, kedy to zjete a koľko toho zjete. Výživa tesne pred a po výkone značne ovplyvňuje to, aký efekt z cvičenia dosiahnete. Dokonca môže ovplyvniť aj výkon samotný. Ako je to možné?

 

Pridal Vlado dňa 01.11.2011 do Denné tipy | 0 komentárov
 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER