Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Spoznajte 4 makronutrient vo výžive človeka

Využívajú ich vo veľkom v prírode zvieratá a novorodenci by bez nich neprežili. Stávajú sa dominantným zdrojom energie v čase hladovania, majú protizápalové účinky, ochraňujú svaly pred katabolizmom a chránia našu DNA. Ich terapeutický účinok je silnejší ako akýkoľvek liek na svete, ale to nie je to najlepšie. Naše telo si ich vie za určitých okolností vytvoriť samo. Čo je to? To sa dozviete z nášho najdôležitejšieho článku, aký sme kedy spracovali. Ak sa vám nepodarí nájsť dosť času na jeho prečítanie, tak si ho jednoducho vypočujte (audio na stiahnutie priamo v článku).

Ďalej sme pre vás pripravili nový video kurz číslo 3, v ktorom preberáme základné cvičenia na funkčných pomôckach, akými sú kruhy, hrazda a bradielka. Ešte nám na blížiacom sa kurze ostalo zopár voľných miest (4-5. 5.2016) a tak pokiaľ sa podobné a mnohé ďalšie užitočné veci chcete naučiť za jeden víkend, NEVÁHAJTE.

Za posledné dni sme veľmi aktívne pokročili aj s vývojom stoličky NESEDA [1], [2]. V Bratislave bude čoskoro funkčná donáška jedla, ktoré tvoríme v spolupráci s jednou kuchyňou a nevieme sa dočkať, kedy si sami toto jedlo budeme môcť objedávať domov. Zároveň finalizujeme vývoj aplikácie MET/FLEX, pomocou ktorej chceme vyhodnocovať náš prvý metabolický výskum (už začal). Ale o tom a ďalších našich aktivitách vám porozprávame niekedy nabudúce. 

Možno už čoskoro nás budete môcť počúvať aj na pripravovanom podcast kanále (iTunes), ale o tom vás budeme informovať.

 

Príjemný, produktívny a zdravý štart do týždňa vám želajú 

Vlado, Tina a Amelia Zoe

-v-

 

Spoznajte “štvrtý” makronutrient vo výžive človeka

Pridal Vlado dňa 05.05.2016 do Články o zdraví | 69 komentárov

Využívajú ich vo veľkom v prírode zvieratá a novorodenci by bez nich neprežili. Stávajú sa dominantným zdrojom energie v čase hladovania, majú protizápalové účinky, ochraňujú svaly pred katabolizmom a chránia našu DNA. Ich terapeutický účinok je silnejší ako akýkoľvek liek na svete, ale to nie je to najlepšie. Naše telo si ich vie za určitých okolností vytvoriť samo. Čo je to?

 

Sledujte edukačný video kurz číslo 3 o cvičení

Pridal Vlado dňa 16.05.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Zisti ako cvičiť s vlastnou hmotnosťou za pomoci veľmi jednoduchých a veľmi lacných cvičebných pomôcok, akými sú hrazda, kruhy či bradielka. V tomto 3 dielnom video kurze ťa naučíme ako využiť potenciál svojho tela naplno a získať brutálnu silu najmä od pása hore. Ani z ďaleka to nie je vhodné iba pre pánov. Si ready?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER