Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Spoznajte "novú" fyziológiu a jej výhody

Možno neexistuje nič také ako "nová" fyziológia človeka, ale rozhodne existujú nové pohľady na to, aké užitočné procesy v ľudskom tele môžu prebiehať po zmene výživového a tréningového protokolu. Pozrite si našu poslednú odbornú video prednášku s MUDr. Michalom Pijákom, v ktorej sa dozviete, aké výhody ponúka kombinácia rôznych výživových štýlov, ktoré odporúčame (low-carb, ketogénna strava, čiastočné hladovanie, reštrikcia kalórií, tradičná výživa, paleo výživa, back carb loading a ďalšie). Táto prednáška vynahradila poslucháčom to, čo v predchádzajúcej prednáške s pánom doktorom Bukovským jednoducho nebolo možné doručiť (edukačnú hodnotu). Na počudovanie ani tentokrát o kabaret nebola núdza, ale detaily sa dozviete až z komentárov pod článkom. 

Ďalej sme po roku vytrvalej práce spustili unikátnu VIP službu, v ktorej nájdete tri užitočné databázy (potraviny, recenzie kníh, životne dôležité otázky). Viac informácií o tejto službe sa dozviete TU a spôsob, ako ju používať, sme popísali v článku nižšie. Kto bude mať záujem, môže s nami spolupracovať aj pri príprave knižných recenzií.

Na záver pre vás prinášame aj video rozhovor s Tomášom Považanom, v ktorom prezrádzame detaily o našej životnej ceste za posledných asi 10 rokov. Príjemnú víkendovú inšpiráciu vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Spoznajte "novú" metabolickú fyziológiu a jej výhody

Pridal Vlado dňa 13.07.2015 do Články o zdraví | 92 komentárov

Aké výhody ponúka kombinácia rôznych výživových smerov ako sú: low-carb, ketogénna výživa, čiastočné hladovanie, reštrikcia kalórií, tradičná výživa, paleo výživa, back carb loading a ďalšie? Čo ak dnešné nové znalosti spochybňujú pohľad na starú fyziológiu človeka a otvárajú priestor pre pohľady nové (tukový metabolizmus a jeho výhody)? Viac sa dozviete v nasledovnej video prednáške.

 

Vytvorili sme VIP členstvo. Ako túto službu používať?

Pridal Vlado dňa 10.07.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Spustili sme dlho avizovanú VIP službu, ktorú pripravujeme už od júla minulého roka (2014). Ide o tri spoplatnené databázy, ktoré sú plné zaujímavých recenzií kníh, výživných potravín a životne dôležitých otázok. Ako túto službu správne využívať sa dozviete z nasledovného článku. 

 

Sledujte náš video rozhovor s Tommym Povajeanom

Pridal Vlado dňa 08.07.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

V júni 2015 sme spolu s Tomášom absolvovali video rozhovor, v ktorom sme sa bavili na témy osobnostného rozvoja, našej životnej cesty za posledných 10 rokov, napĺňania osobného potenciálu, hľadania inšpirácie a mnohých iných príbuzných tém.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER