Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Stiahnite si inštruktážny plagát pre svoje cvičenie

Mať dostatočne silné dôvody pre pravidelný pohyb za no-extra-time (spontánne sa hýbem celý deň) je dôležitejšie, ako chodiť každý deň na tréning (na hodinu). Asi tušíte, aký je v tom rozdiel a my sme pre vás pripravili sériu troch bezplatne dostupných plagátov, ktoré vám pomôžu systematicky pracovať na svojich pohybových kompetenciách, nech už budete kdekoľvek. Stačí si ich vytlačiť a nalepiť na dobre viditeľné miesto. 

V rámci zlepšovania edukácie vám prinášame aj ďalší článok na tému PREMIUM ENERGY produktov. Tento krát o tom, ako si odmerať ich funkčnosť a ako sme ju zmerali my. Ďalej vám prinášame aj veľmi zaujímavý filozofický pohľad na konflikt medzi kultúrou a prírodou od profesora Smajša z Brna (interview). Vypočuli sme aj vaše priania v rámci získavania väčšieho počtu dokumentov z našich špeciálnych databáz (VIP členstvo) a vytvorili špeciálny VIP extra balík.

A na záver dodáme, že výrazne napredujeme aj v projekte NESEDA (inteligentnej stoličky) a s niektorými z vás sa dnes večer (utorok) o 19:00 budeme počuť v našom webinári o chudnutí


Príjemný a úspešný zvyšok pracovného týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v-



PZN: na našich web stránkach sme robili technické úpravy. Ak si želáte zmeniť prijímanie newslettrových správ, prosím urobte tak v tejto sekcii po prihlásení do osobného účtu. Na túto zmenu sme upozorňovali v predchádzajúcej týždennej správe (newsletter).

Stiahnite si inštruktážny plagát pre svoje cvičenie

Pridal Vlado dňa 30.11.2015 do Články o pohybe | 12 komentárov

Bez ohľadu na to, či sa chcete hýbať doma alebo na tréningu, nasledovné plagáty budú pre vás veľmi užitočné. Nájdete na nich minimálne štandardy ale aj výzvy, ku ktorým by ste sa mohli prepracovať pri cvičení na kruhoch, bradielkach a na hrazde. Neváhajte si ich hneď teraz stiahnuť, vytlačiť a pracovať podľa nich.

 

Otestujte funkčnosť PREMIUM ENERGY produktov

Pridal Vlado dňa 24.11.2015 do Články o pohybe | 7 komentárov

Pokúšať sa pravdu hľadať (nie ju vlastniť) si vyžaduje triezve postoje a merateľné postupy. Dlho pred tým, ako sme na trh priviedli PREMIUM ENERGY produkty, sme sa museli uistiť, že nechceme predávať “mačku” vo vreci. V nasledovnom článku zistíte ako sme to urobili a rovnaký kritický prístup odporúčame aj vám.

 

Zmeňme predátorskú duchovnú paradigmu človeka

Pridal Vlado dňa 18.11.2015 do Články o zdraví | 1 komentár

Český filozof, publicista, ekológ a profesor na brnenskej univerzite Josef Šmajs, sa venuje otázkam konfliktov medzi ľudskou kultúrou a prírodou. Je na mieste, aby sme svoju tisíce rokov vyvíjajúcu sa kultúru prispôsobovali prírode? Ak áno, tak aké závažné dôvody by nás k tomu mohli naviesť? Viac nesmierne zaujímavých informácií sa dozviete z nasledovného interview.

 

Získajte dokumenty z VIP členstva podľa vlastného výberu

Pridal Vlado dňa 27.11.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Podľa vašich postrehov a prianí sme pripravili novú službu v rámci VIP členstva. v nej si budete môcť vybrať dokumenty, kategórie alebo celé databázy naraz podľa vlastného uváženia.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER