Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Sú vaše zvyky to čo vás brzdí alebo posúva vpred?

Niekedy aj obyčajné kvapky, vytrvalo padajúce na to isté miesto, si dokážu vyhlodať cestu cez ten najtvrdší kameň. Je to taký čudný paradox, ale niekedy na dosiahnutie veľkej zmeny stačí aj veľmi málo. Či na to treba pevnú vôľu, disciplínu alebo niečo úplne iné ťažko povedať. Sú to ale zaujímavé otázky a vôbec aktuálna téma pre každého z nás, ktorý každý deň bojuje za lepšiu verziu samého seba. Nikto z nás predsa nechce otročiť zvykom, ktoré nás nikam neposúvajú. 

Áno zvyky. Presne tie automatizované činnosti, ktoré si niekedy ani neuvedomujeme, ale výrazne ovplyvňujú náš život pozitívnym alebo aj negatívnym smerom.

Pavel Říha je expert na túto oblasť zvykov, ktorý vám vo svojom bezplatnom videu odhalí základné tajomstvá tých najúspešnejších ľudí. Vo videu sa dozviete prekvapujúci fakt, prečo pevná vôľa nie je riešením, ale aj ďalšie zaujímavé informácie, ktoré prekvapili aj mňa. Pavel pripravil celú sériu bezplatných videí, ktoré sú dostupné aj pre vás a v jednom z nich budem spolu s ním diskutovať na tému zvykov v oblasti životosprávy, zdravia, kondície a iných už čoskoro.  

Sú teda vaše zvyky to, čo vás brzdí alebo posúva vpred?

 

Ako sa zbaviť zlozvykov

Pridal Vlado dňa 24.11.2012 do Hlavné správy | 0 komentárov

Človek za celý svoj život nazbiera desiatky až stovky zvykov, ktoré prepínajú jeho správanie na autopilota. Niekedy je vhodné urobiť si v živote malé "upratovanie" a preveriť, či skutočne všetky zvyky vám pomáhajú žiť život podľa svojich predstáv. Ako to môžete zvládnuť aj vy?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER