Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Sviatočné balíčky od Zlatoš Family

Blížia sa chvíle pohody, ktoré si jednoducho po celom náročnom roku zaslúžime. Pracovať na lepšej verzii samého seba nie je práca na polovičný úväzok, ale nikdy nekončiaci “full time job” na celý rok. A dobrý zaslúžený oddych, ako iste viete, nie je zlý. Na koniec roka sme pre vás pripravili aj špeciálnu akciu sviatočných balíkov pre tých z vás, ktorí by ste chceli niekoho obdarovať. Ide o kombinácie našich rôznych produktov, ktoré najmä do nového roka môžu vašim priateľom i známym uľahčiť prácu na lepšej verzii samého seba a nakopnúť sa správnym smerom. Kompletnú ponuku sviatočných balíkov nájdete tu.

V časoch sviatkov sa ešte môžete inšpirovať prípravou tradičných koláčov a dezertov aj podľa našej poslednej publikácie, ktorú je dostať aj v kníhkupectvách. 

Medzičasom mnohí z vás čakali aj na veľké balenia PREMIUM energy produktov [1], [2], ktoré je už v predaji. A priebežne vás informujeme aj o vývoji netradičnej stoličky NESEDA, ktorá vám sedieť nedá (keep moving while working). Už máme za sebou ďalšie dni testovania a dokonca sme začali vyvíjať aj senzoriku a aplikáciu. Naše nadšenie z používania tohto produktu neustále stúpa a na sociálnych sieťach vás o tom priebežne informujeme.

Toľko od nás a do nového roka vám prajeme načerpanie síl pre ďalšie napredovanie za lepšou verziou samého seba. 

Srdečne pozdravujú 
Vlado, Tina a Amelia Zoe


Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER