Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Tuky nie sú voľba ale povinnosť

Čudujete sa prečo práve tuky považujeme za najdôležitejšiu živinu vo výžive človeka? V našom novom článku sa dozviete aké tuky by sme mali konzumovať, v akom množstve ale aj vzájomnom pomere, aby nenastali zbytočné zdravotné komplikácie. Budete sa veľmi čudovať, koľko tukov by mal zdravý človek za jeden deň skonzumovať.

Ďalej sme pre vás pripravili zaujímavý článok o tom, ako spoznať prejavy vlastnej hormonálnej nerovnováhy. Prezradíme vám aj to, prečo sú silové cvičenia pre ženy tak veľmi dôležité. A na záver vám sprostredkujeme rozhovor s jedným z najmúdrejších ľudí, akých sme v živote mali možnosť spoznať. Vďaka nemu sa dozviete, ako sa stať zodpovednejším za vlastný život. 

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Spoznajte prejavy hormonálnej nerovnováhy

Pridal Vlado dňa 29.11.2013 do Články o zdraví | 48 komentárov

Aké hormóny sú na tele najdôležitejšie? A ako sa prejavuje hormonálna nerovnováha? Na to vám vieme odpovedať celkom presne. Vďaka tomuto článku si môžete urobiť jednoduchý test, pomocou ktorého za 5 minút zistíte viac informácií o svojom tele, ako kedykoľvek pred tým.

 

Tuky nie sú voľba ale povinnosť

Pridal Vlado dňa 27.11.2013 do Články o zdraví | 422 komentárov

Prečo sú tuky tak veľmi dôležitou živinou vo výžive človeka? Aké tuky sú zdravé a v akom pomere by sme ich mali konzumovať? Na tieto a ďalšie otázky si odpovieme v nasledovnom článku, ktorý vám prinesie rozuzlenie problematiky s názvom: "príjem tukov vo výžive človeka".

 

Ako byť zodpovedný za svoj život

Pridal Vlado dňa 20.11.2013 do Články o zdraví | 4 komentáre

Nasledovný článok vás bude šokovať svojou komplexnosťou, zmyselnosťou i objemom. Odpovede na naše otázky spracoval náš dlhoročný mentor a spoločník vo firme PhDr. Ivan Mačura, ktorý patrí k najmúdrejším ľudom, akých sme kedy spoznali. Tieto prevratné myšlienky môžu obohatiť váš život po mnohých stránkach, čítajte ďalej.

 

Silové cvičenia pre ženy a predsudky

Pridal Vlado dňa 04.12.2013 do Články o pohybe | 50 komentárov

Čo sa stane ak ženy začnú skutočne poctivo posilňovať? Stanú sa z nich mužatky, ktoré začnú biť doma mužov alebo im to len prospeje na kráse? Posilňovanie a svaly si dnes ženy spájajú s odporom a averziou. Je však tento postoj správny? Čítajte ďalej a zistíte odpoveď.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER