Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ubráňte sa negatívam nízkosacharidovej výživy

Aj dobré veci niekedy môžu spôsobiť zbytočné komplikácie, ak neviete ako ich správne používať. Presne o tom sú naše dva veľmi dôležité články (negatíva low-carb a metabolický tréning), pomocou ktorých vás chceme usmerniť v tom, ako bezpečne meniť svoju výživu a životosprávu k lepšiemu. Nakoľko sa jedná o dosť dlhé články, tak si k nim pripravte zdravú wellness zmrzlinu a prípadne sa rozčítajte zábavným interview s pračlovekom. 

Príjemný víkend vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Ubráňte sa negatívam nízkosacharidovej výživy

Pridal Vlado dňa 28.06.2014 do Články o zdraví | 199 komentárov

Niektoré výživové režimy so sebou prinášajú pozitívne zmeny, ale zároveň majú aj tienisté stránky. Nakoľko presadzujeme nízko sacharidové stravovanie najmä v tom pozitívnom svetle, rozhodli sme sa, poukázať aj na možné riziká. V čom spočívajú negatíva low-carb stravovania? A ako sa im ubrániť?

 

 

Absolvujte postup pre metabolický tréning

Pridal Vlado dňa 08.06.2014 do Články o zdraví | 136 komentárov

Každý z nás je výnimočný. Nie len že sa od seba odlišujeme po fyzickej stránke, ale sme okrem iného rozdielni aj v nastaveniach nervovej sústavy alebo celého mozgu. Aby toho nebolo málo, každý z nás je aj rozdielne metabolicky trénovaný (flexibilný). Čo to je metabolická flexibilita a ako sa dá natrénovať?

 

Vyrobte si zdravú Wellness zmrzlinu

Pridal Vlado dňa 26.05.2014 do Články o zdraví | 19 komentárov

Prvé horúčavy začali a určite sa zamýšľame nad tým, aké by to bolo skvelé mať v mrazáku chutnú zmrzlinu, ktorá by nám nespôsobovala metabolické komplikácie kvôli vysokému obsahu cukru. A hoci na trhu sa už zopár vhodných zmrzlín objavilo, stále to nie je ono. Preto pre vás máme elegantné riešenie.

 

Poraďte sa s pračlovekom

Pridal Vlado dňa 31.05.2014 do Články o pohybe | 30 komentárov

Čo by robil pračlovek, keby sa ocitol v tomto storočí? Ako by sa stravoval a ktoré potraviny by si kupoval? Ako by športoval a ktoré cvičenia by realizoval? Tieto a mnohé ďalšie zaujímavé otázky sme položili expertovi Marianovi Černému z Akadémie No Will No Skill. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER