Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ušetrite na zdravej výžive a neverte reklame

Čo považujete za vrchol zdravej výživy vy? Spomínate si, odkiaľ sa tieto informácie dostali do vašej hlavy? Zistite aké zaujímavé informácie sme pre vás pripravili v článku o tom, ako ušetriť na zdravej výžive a nenaletieť reklamám. 

Ďalej vám prezradíme ako si urobiť zdravú zmrzlinu, z ktorej nebudete mať žiadne výčitky svedomia. Používateľov operačného systému Android potešíme správou o tom, že cvičebný program iCore & Abs je už dostupný aj týmto platformám. A dámy zas bude zaujímať novinka o tom, že dokončujeme cvičebné DVD pre ženy na doma, ktoré vám zabráni výhovorkám typu: nemám čas chodiť do fitka. 

Príjemný začiatok pracovného týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

iCore & Abs pre OS Android

Pridal Vlado dňa 27.02.2013 do Hlavné správy | 12 komentárov

Nevyrobili sme aplikáciu ale urobili aspoň kompromis. Cvičebný video program iCore & Abs sme zabudovali do elektronickej publikácie, ktorú si môžete čítať v tabletoch, smartfonoch a v iných čítacích zariadeniach Android ale aj Apple. O čo zaujímavé sme však obohatili e-publikáciu?

 

Ušetrite na zdravej výžive a neverte reklame

Pridal Vlado dňa 02.03.2013 do Články o zdraví | 31 komentárov

To, čo dnes väčšina ľudí považuje za zdravú výživu, je výsledkom mediálneho vymývania mozgov pomocou zavádzajúcich reklám. Zistite, či náhodou aj vaše ponímanie o "zdravej výžive" nie je skreslené týmto zavádzaním. Čo nové nám o výžive prezrádza naša genetická výbava i veda?

 

Urobte si zdravú zmrzlinu z Wellness Proteinu

Pridal Vlado dňa 19.02.2013 do Články o zdraví | 20 komentárov

Nasledovný zmrzlinový recept je skutočná delikatesa, ktorá vo vašom svedomí nezanechá žiaden pocit viny. Táto domáca zmrzlina bude vyslobodením pre všetkých nenapraviteľných maškrtníkov, ktorí musia zažiť pocit schladeného jazyka aj neskoro vo večerných hodinách.

 

Pripravujeme cvičebné DVD pre ženy

Pridal Vlado dňa 19.02.2013 do Hlavné správy | 2 komentáre

Už čoskoro vám predstavíme nové cvičebné DVD, ktorého prípravu sme avizovali už dávnejšie. Cvičenia sme zostavili tak, aby ste prevetrali nie len kondíciu, ale aj svalový výkon. Asi vás nebude prekvapovať milé dámy, že ak budú cvičiť aj vaše polovičky (páni), tak si zanadávate spoločne. A prečo?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER