Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: video záznam Zlatoš Family Event 2016

Svoje poslanie a to, čo robíme, myslíme skutočne vážne. Vďaka nasledovnému 80 minútovému video záznamu môžete ešte hlbšie spoznať nás, našu filozofiu, našu prácu, projekty a vôbec 360 stupňový pohľad na to kto sme. Želáme vám príjemné a miestami i veľmi zábavné pozeranie tejto našej hudobno - pohybovo - prezentačnej show. 

Okrem tejto kultúrnej udalosti sme pre vás cez týždeň stihli pripraviť aj dôležité plagáty na stiahnutie, ktoré vám poslúžia ako vzor funkčnej krásy pre mužov i ženy. Možno práve na základe týchto myšlienok pochopíte, ako veľmi dôležité je zavádzať aj u seba doma kultúru výživného pohybu či funkčného stravovania. Pre tých z vás, ktorým sa táto naša filozofia páči, máme tieto plagáty pripravené aj v životnej veľkosti (190x80 cm), z ktorých sa dajú vytlačiť nálepky napríklad na dvere do vašej telocvične

No a na záver tu máme pre vás článok o 10-tich benefitoch Jogy a dôležité novinky. V našom eshope pribudli dve nové elektronické publikácie, pričom jedna je plná 60-tich životne dôležitých otázok a druhá je plná 55-tich tipov na skutočne funkčné potraviny. V linkoch získate podrobnejšie informácie.

Príjemný a oddychový víkend vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

Zlatoš Family Event 2016

Pridal Vlado dňa 09.12.2016 do Články o zdraví | 5 komentárov

Tí z vás, ktorí sa tohto eventu zúčastnili, mali možnosť presvedčiť sa o tom, že svoje poslanie a to, čo robíme, myslíme skutočne vážne. Vďaka nasledovnému 80 minútovému video záznamu môžete spoznať nás, našu filozofiu, našu prácu, projekty a vôbec 360 stupňový pohľad na naše poslanie. 

 

10 fyzických a mentálnych benefitov Jogy

Pridal Vlado dňa 01.12.2016 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako dosiahnuť harmóniu vo vlastnom tele a byť schopný ju udržať počas celého života? Táto neskutočne náročná úloha by mala by byť našou povinnosťou číslo jeden. Ako sa aj pomocou jogy môžete cítiť skvele?

 

Stiahnite si plagáty vzorov funkčnej krásy

Pridal Vlado dňa 06.12.2016 do Hlavné správy | 0 komentárov

Vytvorili sme pre vás grafiky pre tlač nálepiek v reálnej veľkosti (190x80cm) v PDF formáte. Vytvorte vo svojej telocvični alebo inom prostredí nové postoje, ktoré aj pomocou plágatov povedu k lepším ideálom o funkčnej kráse (muž / žena).

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER