Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Vyrovnajte svoje bolestivé telo cvičením

Ako zmobilizovať svoju ubolenú telesnú schránku či už z nadmerného cvičenia alebo naopak z nedostatku cvičenia? To je predmetom nášho nasledovného článku. Zároveň sa vám chceme skromne pochváliť, že za posledné obdobie sme dokončili 3 naše vlastné produkty, ktoré vám taktiež predstavíme v nasledovných článkoch. Úprimne veríme, že mnohé z nich vám pomôžu stať sa lepšou verziou samého seba.

Príjemný zvyšok týždňa želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe 

Vyrovnajte svoje bolestivé telo cvičením

Pridal Vlado dňa 06.05.2014 do Články o pohybe | 27 komentárov

Zdá sa vám že niekedy, keď moc trénujete, tak potrebujete vyresetovať svoje nastavenie svalov, aby nevznikali disbalancie či rôzne preťaženia? A čo neustále sedenie za počítačom či volantom auta? Nespôsobujú vám stuhnutosť svalov či iné komplikácie? Čo takto vyrovnať sa správnym cvičením?

 

Nové DVD pre ženy už v predaji

Pridal Vlado dňa 28.04.2014 do Články o pohybe | 25 komentárov

Predstavte si, aké by to bolo mať k dispozícii nie len skvelé tréningové jednotky, ale aj skvelý plán, ktorý vás prevedie z bodu A do bodu B. Práve na to sme sa zamerali v našom novom cvičebnom DVD pre ženy 2. Okrem tréningových jednotiek v ňom získate aj niečo veľmi zaujímavé. O čo ide?

 

Pripravte si zdravé koláče ku káve

Pridal Vlado dňa 01.05.2014 do Články o zdraví | 41 komentárov

Už to nepotrvá dlho a mnohé kaviarne či cukrárne pochopia, že ich zákazníci by si radi pochutnali aj na zdravých koláčoch, ktoré im prestanú spôsobovať závažné metabolické poškodenia. Už to nepotrvá dlho a my všetci sa začneme pozerať na jedlo ako na iný zdroj energie, z ktorej buď profitujeme, alebo prehrávame na plnej čiare. Čo si vyberáte vy?

 

Nový produkt: 100% Panenský kokosový olej

Pridal Vlado dňa 14.04.2014 do Hlavné správy | 37 komentárov

Od začiatku apríla 2014 sme začali predávať 100% panenský kokosový olej v BIO kvalite. Tento olej sa vyznačuje aj tým, že na obale má naše rodinné logo. Ide o produkt, ktorý je výsledkom našej neutíchajúcej iniciatívy za poctivé potraviny, ktorých je na našom trhu tak žalostne málo.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER