Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Vytvorte si manuál na ovládanie svojho tela

Ako si vytvoriť manuál na ovládanie svojho tela? To sa vám aspoň čiastočne pokúsime vysvetliť v našom poslednom interview pre magazín Next Future. Ďalej vás možno bude zaujímať diskusná prednáška o tom, ako si zarábať športom a uživiť sa. Zistíte aj to, čo všetko sa stihli naučiť naši zverenci na tréningoch v Skill LABe a pozrieme sa aj na priebeh sústredenia Beach Volley Akadémie, ktoré absolvovala Tinka so svojimi zverencami. 

Príjemný zvyšok týždňa želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Beach volejbal sústredenie

Pridal Vlado dňa 05.04.2014 do Hlavné správy | 0 komentárov

Prvé tohtoročné sústredenie z Beach Volley Akadémie Bratislava sa uskutočnilo opäť v Mojmírovciach. Záver? Jedna zrazená srnka, veľké množstvo potu, švédske stoly, voňavá káva a tréningová drina. Tak by sa dal charakterizovať priebeh tohtoročného prvého sústredenia.

 

Ako si zarábať športom a uživiť sa

Pridal Vlado dňa 08.04.2014 do Články o zdraví | 2 komentáre

Dá sa podnikať v športe tak, aby človek uživil seba alebo aj svoju rodinu? Akou osobnosťou sa človek musí stať, aby sa mu to podarilo a mohol žiť plnohodnotný a naplňujúci život? Na tieto a mnohé ďalšie otázky odpovedáme ako hostia diskusie v The Spot Bratislava.

 

Vytvorte si manuál na ovládanie svojho tela

Pridal Vlado dňa 03.04.2014 do Články o zdraví | 7 komentárov

Nasledovné interview sme absolvovali pre magazín Next Future. Dozviete sa v ňom, aké máme postoje k zmenám životného štýlu, ako sa staviame ku kritike a k oponentom alebo aj to, čo považujeme za najväčšie prekážky na ceste za lepšou verziou samého seba.

 

Čo sa naučíš u nás na tréningu

Pridal Vlado dňa 22.03.2014 do Články o pohybe | 2 komentáre

Ako vyzerá výsledok úsilia našich žiakov, ktorí navštevujú naše športové krúžky Parkour & Freerun dlhodobo? Čo všetko musíš zažiť, akými schopnosťami a postojmi musíš disponovať, aby si dosiahol podobné výsledky? Na to si odpovieme v nasledovnom video článku.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER