Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Vytvorte si životosprávu s naším know-how

Komplexná stratégia na tvorbu systému optimálnej životosprávy. Presne týmto návodom sa bude zaoberať  pripravovaná publikácia, v ktorej prezrádzame naše know-how. Obsah publikácie sa dozviete z článku. Možno aj vy budete mať záujem o predpredaj za polovičnú cenu?

Ďalej čítajte zaujímavé informácie o tom, ako si cez bolesť môžete budovať charakter. Pripravené máme aj interview s Michalom Meškom, spolumajiteľom kníhkupectiev Martinus a na záver sa môžete dozvedieť prečo má Wellness Protein vlastnú webovú stránku v angličtine.  

Úspešný začiatok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v-

Wellness Protein má anglickú web stránku

Pridal Vlado dňa 30.09.2013 do Hlavné správy | 5 komentárov

Chvíľu to trvalo, ale po čase sa nám podarilo pripraviť špeciálnu webovú stránku pre náš Wellness Protein, kompletne v angličtine. Prečo sme túto web stránku pripravili a ako aj vy môžete využiť informácie, ktoré v nej prezentujeme?

 

Michal Meško interview

Pridal Vlado dňa 14.09.2013 do Články o zdraví | 2 komentáre

Ak Michala stretnete náhodne na ulici usúdite, že toto je skromný človek. Lenže hoci je Michal naozaj skromný, tak má za sebou ohromné pracovné skúsenosti, ktoré formovali jeho osobnosť už od strednej školy. Čítajte ďalšie inšpiratívne interview o mladom človeku, ktorý v živote niečo naozaj dokázal.

 

Vytvorte si životosprávu s naším know-how

Pridal Vlado dňa 07.10.2013 do Články o zdraví | 191 komentárov

Najkomplexnejšia stratégia na optimalizáciu životosprávy na Slovensku. Tak znie podtitul našej novej pripravovanej elektronickej knihy, ktorú píšeme od apríla tohto roku. Aké praktické myšlienky získate z publikácie s názvom ŽIVOTOSPRÁVA? To sa dozviete z nasledovného článku.

 

 

Ako si budovať charakter cez bolesť (wallpaper)

Pridal Vlado dňa 18.09.2013 do Články o pohybe | 8 komentárov

Veríme, že aj v nasledovnom článku vám dokážeme dodať silný podnet pre vnútornú motiváciu, ktorú každý z nás tak veľmi potrebuje pre dosahovanie vlastných cieľov i snov. To, že si budovanie charakteru vyžaduje značné obete, o tom niet pochýb. Prečo vám pomôže práve bolesť? 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER