Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Využívajte svoj čas efektívne

Ako využívať svoj čas naplno? Prečo je dobré zaoberať sa plánovaním svojho času aj napriek tomu, že zatiaľ ste neuvažovali o podnikaní? Odpoveď nájdete v našom motivačnom článku. Ďalej získate predstavu o tom, čo myslíme pod pojmom "metabolická mašinéria". Prezradíme vám, prečo je vhodné rozvíjať svoju pohybovú inteligenciu cez komplexnosť a nie cez úzku tréningovú špecializáciu. A na záver vám ukážeme dva krátke dokumentárne filmy, určené nie len pre mládež. Jeden sa natočil pred 10-timi rokmi a ten druhý sme dokončili v týchto dňoch. Aký je medzi nimi rozdiel a aké myšlienky (postoje) si z nich zoberiete do vlastného života? Odpovede vás možno prekvapia.

Želáme vám príjemné čítanie i sledovanie videí.

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Zažite svoju mentálnu a fyzickú evolúciu

Pridal Vlado dňa 09.02.2015 do Články o pohybe | 18 komentárov

Niektoré športy nás formujú viac, niektoré menej. Niektoré športy prinášajú pre nášho ducha provokáciu, cez ktorú sa musí prinútiť robiť veci, na ktoré by sme sa normálne nikdy neprinútili. Ako cez pohyb objavovať svoj potenciál a potom ho aj naozaj napĺňať? Pozrite si tento krátky dokumentárny film, určený najmä mládeži.

 

Rozvíjajte svoju pohybovú inteligenciu cez komplexnosť

Pridal Vlado dňa 31.12.2014 do Články o pohybe | 11 komentárov

Existuje vesmír plný pohybových prejavov, no my sa častokrát úzko špecializujeme len na pár pohybov alebo športov, ktoré nás robia lepšími v danej oblasti. Ale nie sme kvôli tomu obmedzenejší viac, ako by sme si chceli pripustiť? Týka sa to aj vás a vášho obľúbeného športu?

 

Spoznajte piliere metabolickej mašinérie

Pridal Vlado dňa 19.01.2015 do Články o zdraví | 46 komentárov

Predstavte si, že ak spoznáte základné piliere fungovania metabolizmu, už nikdy sa vo svete výživy nestratíte. Zároveň získate nástroj na triedenie a zaraďovanie dôležitých informácií. Želáte si aj vy mať v hlave vlastnú mentálnu mapu, ako celoživotného sprievodcu?

 

Využívajte svoj čas efektívne

Pridal Vlado dňa 31.01.2015 do Články o zdraví | 20 komentárov

Time manažment nie je len pre podnikateľov. Všetci chceme mať pocit, že svoj čas využívame na zmysluplné činnosti, ktoré nás napĺňajú uspokojením, radosťou a posúvajú nás niekam vpred. Kto ovláda svoj čas, ovláda aj svoj osud. Ste si vedomí, ako so svojim časom hospodárite?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER