Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Vyvíjame netradičné proteínové tyčinky

Už niekoľko mesiacov pracujeme na zaujímavom projekte. Vyvíjame netradičné proteínové tyčinky, ktoré budú unikátne na celosvetovom trhu. Ďalej vám prinášame veľmi zaujímavé interview, v ktorom sa dozviete ako začať správne posilňovať a urobiť najmenej zbytočných chýb. Dozviete sa ale aj to, že budeme prednášať na seminári s názvom "Telo ako dôkaz". A na záver vám chceme všetkým srdečne poďakovať za to, že nás sledujete, pretože aj vďaka vám rastieme.

Srdečne pozdravujú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Vyvíjame netradičné proteínové tyčinky

Pridal Vlado dňa 09.05.2013 do Hlavné správy | 37 komentárov

Pamätáte si, ako sme vyvíjali a testovali Wellness Protein? A ako sme následne získané informácie prezentovali na blogu? Dnes vám už môžeme prezradiť, že pracujeme aj na proteínových tyčinkách. Zistite, prečo tieto tyčinku budú niečo úplne iné ako to, na čo ste doteraz boli zvyknutí.

 

Seminár Telo ako dôkaz

Pridal Vlado dňa 24.04.2013 do Hlavné správy | 17 komentárov

Už aj u nás na Slovensku sa začínajú organizovať skvelé semináre, ktoré pripravujú skutočne kompetentní ľudia s kvalitnými vedomosťami a zručnosťami. Jeden takýto seminár bude 25-26. 5. 2013 v Bratislave a budeme tam prednášať aj my. Možno sa budete chcieť zúčastniť.

 

Sledovanosť je už viac ako 60.000 návštev

Pridal Vlado dňa 09.04.2013 do Hlavné správy | 7 komentárov

Stále rastieme a spoločne napredujeme. Za mesiac marec sme opäť prekonali ďalší rekord v sledovanosti webovej stránky. Pri tejto príležitosti sme si dovolili okrem informácie z Google Analytics pridať aj niečo z pripravovanej tlačenej knihy. Ale nikomu to nehovorte, je to ešte tajomstvo.

 

Ako začať správne posilňovať (Interview)

Pridal Vlado dňa 29.04.2013 do Články o pohybe | 26 komentárov

Dnes sme v interview vyspovedali zaujímavého a veľmi progresívneho človeka z východného Slovenska. Venuje sa podobným veciam ako my a spája nás dokonca aj veľmi podobná filozofia. Ak žijete na východe Slovenska toto je správny človek na osobný kontakt. Čo zaujímavé sa dnes dozviete?

 
 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER