Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Wellness Protein už v predaji

Tí z vás, ktorí čakali na Wellness Protein majú prvú príležitosť vyskúšať si, čo sa nám podarilo "vymajstrovať". Čoskoro predstavíme aj sériu video receptov, ktoré vám poskytnú bližšie predstavy o tom, ako potenciál Wellness Proteinu využiť naplno.

Dnes si okrem toho prezradíme ako by ste mali vnímať prísľuby produktov a diét, ktoré vám sľubujú chudnutie bez cvičenia alebo len s minimálnou námahou. Povieme si o tom, prečo pečivo a olivový olej patria k sebe a prečo treba sacharidy vo výžive "brzdiť". A na záver si prezradíme prečo emočná inteligencia je dôležitejšia pre bežný život ako tá, ktorú sa snažíme nadobudnúť v škole.

Príjemné leto želajú
Vlado, Tina a Amelka

Wellness Protein je už v predaji

Pridal Vlado dňa 19.07.2012 do Hlavné správy | 65 komentárov

Dlho sme čakali spoločne ale dočkali sa. Wellness Protein už nájdete vo vybraných predajniach na Slovensku alebo v internetových obchodoch. V nasledovnom článku získate posledné informácie ktoré potrebujete vedieť pred tým, ako si proteín vyskúšate u vás doma.

 

Schudnite 5kg za 3 dni bez cvičenia a diét

Pridal Vlado dňa 13.07.2012 do Články o zdraví | 24 komentárov

Chudnite počas spánku. Okamžité výsledky. Tieto slová všetci dobre poznáme. Keď si v inzercii prečítate takýto pútač, pravdepodobne vás chce niekto mierne povedané okabátiť. Jedine že by ste z toho zázraku chytili črevnú virózu, potom je slogan na mieste. Prečo existuje tukové tkanivo?

 

Pečivo a olivový olej patria k sebe

Pridal Vlado dňa 06.07.2012 do Články o zdraví | 39 komentárov

Čudujte sa svete, ak nechcete priberať do zásob podkožného tuku, musíte konzumovať viac správnych tukov. Ako je to možné a prečo sú tuky tak veľmi dôležité nie len pri konzumácii sacharidov vám prezradíme v nasledovnom článku.

 

Ľuboš Ďurdiak interview o emočnej inteligencii


Pridal Vlado dňa 28.06.2012 do Články o zdraví | 1 komentár


Ako vzniká anatómia emočného prestrelenia? Ako sa môže stať že aj múdry človek sa správa hlúpo? Ako spoznávame seba prostredníctvom druhých? Ďalšie pokračovanie interview s týmto špičkovým odborníkom vám pomôže nájsť odpovede na tieto otázky.


 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER