Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: za zdravie budúcej generácie

Dobrý deň, ahojte.

Dnes tu máme trochu zvláštne vydanie newslettra. Nemá nič spoločné s politickými kampaňami a lobistami. Je o budúcich generáciách malých detí, ktoré prídu na svet vďaka vám. Dozviete sa mnoho užitočných informácií o tom, ako sa zdravo stravovať tak, aby aj vaši potomkovia boli silní a zdraví. Zistíte aj to, ako sa o seba môže kondične postarať matka, ktorá sa o príchod potomka na svet postarala.

No a pre mládež tu máme video reportáž pre STV, v ktorej sa dozviete prečo Parkour a Freerun pozitívne ovplyvní váš životný úspech.

Príjemný začiatok týždňa želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Parkour & Freerun ovplyvní tvoj úspech

Pridal Vlado dňa 05.02.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Nasledovnú video reportáž sme pre STV natáčali na jeseň 2011. Dozviete sa z nej dôvody, prečo sú športy Parkour a Freerun tak veľmi dôležité nie len pre fyzickú kondíciu. Pochopíte, prečo sa vďaka týmto športom môžete stať v živote úspešnejší.

 

Ako správne cvičiť po pôrode (video)

Pridal Vlado dňa 26.01.2012 do Články o zdraví | 4 komentáre

Ak si želáte byť v dobrej forme čo najskôr po pôrode, nasledovný video článok vám poslúži ako inšpirácia a praktická pomôcka zároveň. Ukážeme vám nenáročné a bezpečné cvičenia ktoré môžete realizovať dokonca aj popri starostlivosti o svoje dieťatko.

 

Ako sa pripraviť na pôrod cisárskym rezom

Pridal Vlado dňa 26.01.2012 do Články o zdraví | 4 komentáre

V našej krajine zatiaľ neexistuje oficiálna možnosť vybrať si spôsob pôrodu. Pre niektoré ženy je rodiť prirodzene jediná možnosť, pre iné zasa sekcia (cisársky rez) prijateľnejší spôsob. Obe verzie majú svoje pre a proti a v dnešnom článku si povieme viac o našich osobných skúsenostiach.

 

Správny výber potravín v tehotenstve

Pridal Vlado dňa 26.01.2012 do Články o zdraví | 29 komentárov

To čo matka počas tehotenstva konzumuje veľmi ovplyvňuje malé telíčko dieťaťa, ktoré sa vyvíja. Venovať pozornosť výberu potravín je preto veľmi dôležité. Aké potraviny by mala a nemala konzumovať tehotná matka?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER