Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Základy LOWCARB stravovania (životného štýlu)

LOWCARB & MOVEMENT LIFESTYLE. V preklade: životný ŠTÝL založený na nízkosacharidovom stravovaní a kvalitnom pohybe v dostatočnom objeme. To sú kľúčové slová, ktorými chceme pozitívne ovplyvňovať KULTÚRU v našej krajine, pretože životný štýl je niečo viac ako len súbor teoretických poznatkov alebo krátkodobej diéty. A hoci sa dnes pohybu venovať nebudeme, cez sériu edukačných článkov o LOWCARB stravovaní vás usmerníme v tejto problematike tak, aby ste minimalizovali možné pokusy a omyly, ktoré by vás zbytočne odradili

Ďalej vám pre optimalizáciu svojho životného štýlu odporúčame sledovať naše instagramové rýchlo "konzumovateľné" inšpirácie [1], [2], ktoré pre vás s Tinou pripravujeme. Získate rýchle tipy či podnetne myšlienky na zamyslenie sa, aby vo vašom živote nastala pozitívna zmena, ktorú si želáte.

Pochopili sme ale, že vzhľadom na to, že na našom webe existuje nemalý objem poznatkov (blogy, videá, prednášky) a mnoho ľudí sa v tom stráca (rozumej nemá čas). Začali sme preto uvažovať nad online rýchlokurzom Lowcarb & Movement Lifestyle. Pomocou neho by sme vám chceli ušetriť čas a pomôcť vám zorientovať sa v problematike udržateľného životného štýlu. Z dôrazom na praktickú aplikáciu znalostí (nie teóriu). Pozrite si TOTO VIDEO, v ktorom vám prezrádzame viac. Pokiaľ vás to zaujalo a takýto online rýchlokurz by sa vám páčilo absolvovať, odpíšte nám jednoducho na tento email s textom: "mám predbežný záujem".

Príjemný a produktívny zvyšok týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

Základy LOWCARB stravovania

Pridal Vlado dňa 21.02.2018 do Články o zdraví | 19 komentárov

Nasledovný rozhovor pre portál vysetrenie.sk obsahuje základné poznatky o tom, prečo začať z nízkosacharidovým (lowcarb) stravovaním. Dozviete sa prečo lowcarb zakomponovať do svojho životného štýlu a v ďalších dieloch si povieme viac aj o negatívach lowcarb. Prečo? Pretože nie vždy je dôležitá hocijaká a hektická zmena. Dôležitá je správna a primeraná zmena. Čítaním sa dozviete viac.

 

 

Káva a čaj v životospráve

Pridal Vlado dňa 26.02.2018 do Články o zdraví | 10 komentárov

Dnes sa pozrieme na dva najpopulárnejšie nápoje na svete, ktoré sa tešia priazni už niekoľko stoviek rokov. Prečo pravidelne konzumovať čaj alebo kávu? Čo rozhoduje o tom, že tieto dva nápoje sú pre naše zdravie prospešné a naopak kedy už nie? V tomto krátkom článku sa dozviete viac. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER