Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Záznam z webináru a výživné myšlienky o pohybe

Nestihli ste naše živé vysielanie z webinára Ovládni Svoje Telo? Páči sa, pripájame vám video záznam ktorý si môžete pozrieť TU. Zároveň sme s Tinkou pre vás nahovorili aj odpovede na otázky, ktoré sme počas vysielania nestihli adresovať. Pokiaľ vám naša práca dáva zmysel a myslíte si, že sme pre vás tí praví, ktorí vás nasmerujú k dlhodobo optimálnej životospráve, teraz je čas rozhodnúť sa. Príďte na náš živý event, ktorý sa koná vo Zvolene 7.5.2017 od 9:30, budeme sa na vás osobne tešiť. Aktuálna cena platí do utorka, potom sa opäť zvýši. 

Ďalej máme pre vás sumár výživných myšlienok o pohybe, ktoré sme posledné obdobie zbierali na Instagrame. Mnohé vás môžu inšpirovať a veľa o tom budeme hovoriť aj na evente v Zvolene. 

Príjemný víkend želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe
-v-

Myšlienky o výživnom pohybe na Instagrame

Pridal Vlado dňa 26.04.2017 do Články o pohybe | 0 komentárov

Už dlhšiu dobu postujem na Instagram krátke videá a fotky na tému POHYB. Sľubujem že v blízkej budúcnosti sa viac zameriam na písanie článkov na túto tému, lebo si to žiadate. V tomto článku si môžete preštudovať najdôležitejšie i najvýživnejšie myšlienky o pohybe, ktoré som publikoval doteraz na Instagrame do apríla 2017. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER