Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Zdravé Koleno, kniha Supertelo, januárový event a precvičovanie svalov trupu

Za posledné obdobia dokončujeme mnoho dôležitých projektov cez ktoré chceme priniesť hodnotu do vášho života. Tu je krátky sumár, ktorý by vás mohol zaujímať:

 

Okrem týchto našich noviniek vám pripájame aj niekoľko edukačných článkov, ktoré obohatia vaše ďalšie smerovanie nie len v TELOCVIČNI. Príjemný zvyšok týždňa želajú Vlado, Tina a Amelia Zoe. 

 

Ako si odmerať percento podkožného tuku

Pridal Vlado dňa 16.10.2017 do Články o zdraví | 6 komentárov

Každý nový údaj, ktorý sa o svojom tele dozvieme, nám pomáha robiť lepšie rozhodnutia. Viete koľko na svojom tele nosíte percent podkožného tuku? Hádate alebo to viete presne? Koľko kilogramov tuku by ste mali mať prirodzene (fyziologicky) a koľko kilogramov tuku už máte navyše (nadváha / obezita)? Odpovedáme vám na najdôležitejšie otázky a prikladáme návod, ako si odmerať množstvo podkožného tuku aj u vás doma. 

 

Ako uchrániť investície do svojho tela (ne)sedením

Pridal Vlado dňa 30.10.2017 do Články o pohybe | 2 komentáre

Predstavte si, že patríte medzi ľudí, ktorí sa o svoje telo vzorne starajú. Jasne chápete, že funkčné telo nie je cieľ, ale váš nástroj na sebarealizáciu v tomto živote. Ako si uchrániť svoje telo a investície spojené s jeho zlepšovaním aj počas práce ktorá si vyžaduje sedenie? Ako sa brániť voči degeneratívnemu prostrediu, ktoré je všade okolo nás? Jedným z inovatívnych riešení, ktoré prináša zásadnú kultúrnu zmenu, je aj stolička NESEDA.

 

Ako sa naučiť rovnú stojku (tutorial)

Pridal Vlado dňa 01.11.2017 do Články o pohybe | 0 komentárov

Rovná stojka je jeden zo základných pohybových tvarov, ktoré prinášajú obrovské zdravotné i kondičné benefity pre obe pohlavia. Je to však práca na dlhé obdobia, kým svoje telo vytrénujete odolávať ťahom gravitácie, ktorá je jednoducho nekompromisná. Ako metodicky správne nacvičovať stojku vám názorne ukážeme v tomto video návode. 

 

Ako budovať silu vrchnej časti trupu?

Pridal Vlado dňa 21.11.2017 do Články o pohybe | 23 komentárov

Svaly medzi vašim telesným jadrom a pažami sú presne tie, ktoré môžu váš silový výkon zásadne  limitovať alebo naopak masívne podporovať. Ako vybudovať silu “korzetu” - čiže vrchnej časti trupu (ramená, lopatky, rebrá, prsia, iné…) tak, aby vám spojili silu paží so silou telesného jadra? Niekoľko inšpiratívnych cvikov sme pre vás pripravili v tomto článku. 

 

Ako inšpirovať stredoškolskú mládež (millenials)

Pridal Vlado dňa 10.10.2017 do Články o pohybe | 0 komentárov

Charakter človeka je výsledkom úplne všetkých doterajších myšlienok, ktoré mu kedy vedome, alebo nevedome prešli mysľou. Veríme že existujú situácie, kedy je možné ovplyvniť zmýšľanie mládeže tak, že zmeníme ich celé budúce životné smerovanie. Ako inšpirovať mládež z generácie millenials, názorne ukazujeme v tejto prednáške pre stredoškolskú mládež.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER