Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: zdravé tehotenstvo

Dobrý deň / ahojte.

Dnes sa budeme zaoberať dôležitou témou, ktorá sa nás oboch v tomto období veľmi týka. Ide o prípravu na tehotenstvo a tiež celkovú životosprávu matky počas tehotenstva. Okrem toho si povieme aký pomocníci z kuchyne vám zabezpečia silnejšiu imunitu na jesenné a zimné dni (minútka zdravia 11). A na záver pridáme inšpiráciu fyzickej zdatnosti i pohybových zručností pre našich mladých čitateľov a športovcov v podobe ďalšieho pokračovania seriálu Daily Tricks (3+4).

Príjemný začiatok týždňa vám želajú

Vlado a Tina

Životospráva matky počas tehotenstva

Pridal Vlado dňa 31.10.2011 do Články o zdraví | 36 komentárov

Jedlo a pitie, ktoré konzumuje matka v priebehu tehotenstva, môžu významne ovplyvniť nielen zdravie dieťaťa ale hlavne aj zdravie jej samotnej. Tehotenstvo je významná biologická zmena na ktorú sa treba dôkladne pripraviť. Ako to urobiť čo najlepšie s ohľadom na zdravie matky i dieťaťa?

 

Ako sa pripraviť na tehotenstvo?

Pridal Vlado dňa 27.10.2011 do Články o zdraví | 2 komentáre

V dnešnej dobe je trendom prirodzene vyšší vek matiek prvorodičiek a s tým sa spája mnoho otázok ohľadne pripravenosti organizmu ako takého. Ako svoje telo pripraviť tak, aby sa počty zbytočných pokusov minimalizovali? Čo telo ženy potrebuje na to, aby v ňom mohol vzniknúť nový život?

 

4-Hour Workweek

Pridal Vlado dňa 30.03.2015 do knihy.vladozlatos.com | 0 komentárov

Táto kniha je intelektuálny poklad pre všetkých tých extrémne zaneprázdnených “makačov”, ktorí stále tvrdia, že majú toho strašne veľa. Otázne však znie: nie je toto náhodou prejav lenivej mysle, ktorá si nevie stanoviť priority a vytvoriť efektívny pracovný systém?

 

Seriál - Daily TRICKS 3+4 (video)

Pridal Vlado dňa 31.10.2011 do Články o pohybe | 0 komentárov

Spolu s Paľom Šebom vám prinášame ďalšie pokračovanie seriálu Daily Tricks. Dnes vám predvedieme bočné dvojkrokové salto od steny s názvom Trinity, Wall Palm Flip a one step Wall Palm Flip. Želáme vám mnoho zdaru do tréningov nielen v našom Skill Labe.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER