Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Získajte naše sľúbené bonusy len DNES

Náš dobrý priateľ Andy Winson nedávno spustil zaujímavý projekt. Pomáha ľuďom nastaviť si myslenie inak. Pomáha ľuďom tvoriť si lepší úsudok v kľúčových životných oblastiach, ktoré ak nie sú dostatočne rozvinuté, tak nás to brzdí v osobnostnom raste.

Pred pár týždňami sme Vám posielali e-mail s prístupom na 3 skvelé videá, ktoré Andy zverejnil v rámci jeho ročného klubu. Videli ste ich? Tie videá mali úspech. Veď viac ako 3500 likov a viac ako 1400 komentárov pod videami hovorí samo za seba. My sme Andyho prácou nadšení a veríme, že si ho obľúbite aj vy.

Andy pred pár dňami uzavrel vstup do svojho Klubu Andyho Winsona. Venuje sa teraz viac ako 600 ľuďom, ktorí do klubu vstúpili a pomáha im dosahovať ich ciele. My sme Vám však v tom čase zabudli dať vedieť, že možnosť vstupu končí. Prepáčte nám. Tak sme sa s Andym stretli a bavili sme sa o tom.

Viete čo nám potom navrhol? Že špeciálne len pre našich čitateľov otvorí na jeden deň možnosť vstúpiť do jeho Klubu. A ten deň je dnes, 23.4.2014. Veľmi sa z toho tešíme, že dal Andy túto možnosť práve pre Vás. Vyberte si členstvo, aké Vám najviac vyhovuje a my Vám k tomu pribalíme ešte aj 3 darčeky od nás:

  1. eBook "Recepty, ktoré vám zachránia život" (v hodnote 15 eur)
  2. eBook RODIČIA - "Čítajte manuál o životospráve vašich školopovinných detí" (v hodnote 12 eur)
  3. a DVD podľa vášho výberu:
    • DVD Cvičebný program "iCore & Abs" pre mužov (v hodnote 18 eur)
    • alebo pripravované DVD pre ženy "Cvič - Chudni - Formuj postavu”, (v hodnote 20 eur), ktoré ešte nie je ani v predaji, ale vy môžete byť medzi prvými šťastlivcami

Stačí, že dnes vyplníte prihlášku do Klubu Andyho Winsona a naviac ku všetkým tým bonusom, ktoré Andy ponúka, pribalíme aj naše tri darčeky naviac.

http://www.klubandyhowinsona.sk/cakacka-online/?a_box=ydwtdkxe

PS: Ponuka našich bonusov platí len dnes do polnoci - do stredy, 23.4. do 23:59. Od zajtra bude Klub opäť uzatvorený a nebude možné doň vstúpiť.

http://www.klubandyhowinsona.sk/cakacka-online/?a_box=ydwtdkxe

PPS: Nepreposielajte, prosím, tento e-mail svojim známym. Toto nie je verejná ponuka. Táto ponuka je určená výhradne Vám, našim verným čitateľom. Využite ju dnes.

http://www.klubandyhowinsona.sk/cakacka-online/?a_box=ydwtdkxe

Srdečne pozdravujú
Vlado, Tina a Amelia Zoe


Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER