Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Zistite množstvo svojho podkožného tuku

Zistite koľko percent podkožného tuku máte na svojom tele. Náš článok vám pomôže pochopiť dôležité súvislosti o svaloch a tukoch na ľudskom tele. Ak je podľa vás dôležité číslo na váhe tak si môžete byť istý, že pri čítaní tohto článku utrpíte doslova šoky z nových uhlov pohľadu, ktoré ste doteraz určite prehliadali.

Ďalej vám prezradíme ako si môžete urobiť zdravý vaječný shake z Wellness Proteinu. Získate aj predstavu o čom budeme prednášať na najbližšom kurze pre výživových poradcov. A na záver vám dávame do pozornosti aj naše cvičebné DVD pre ženy, ktorého predaj sme už konečne spustili. 

Príjemný víkend vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Cvičebné DVD pre ženy už v predaji

Pridal Vlado dňa 03.04.2013 do Hlavné správy | 34 komentárov

Dlho očakávane cvičebné DVD pre ženy sme už finalizovali a od dnes si môžete milé dámy konečne poriadne zacvičiť bez pomôcok a v pohodlí domova. Dosiahnite peknú štíhlu líniu a udržte si ju po celý rok. Tréningové jednotky od Tiny prevetrajú nie len vašu kondíciu, ale aj svalový výkon.

 

Ďalší kurz na tému výživový poradca

Pridal Vlado dňa 31.03.2013 do Hlavné správy | 0 komentárov

Spoločnosť NUTRIS opäť organizuje na Slovensku kurz výživy, na ktorom sme prednášali. Tentokrát budeme prednášať o inej téme ako naposledy. Táto téma bude zaujímavá najmä pre zodpovedných rodičov. Zistite kedy, kde a čo ďalšie sa na kurze môžete dozvedieť.

 

Zistite množstvo svojho podkožného tuku

Pridal Vlado dňa 30.03.2013 do Články o zdraví | 44 komentárov

Na trhu existujú prístroje, ktoré merajú množstvo podkožného tuku, včítane objemu svalovej hmoty. V nasledovnom článku vás naučíme, ako si určiť množstvo tuku na tele aj bez týchto prístrojov. Buďte však pripravený na malé šokujúce zistenia a psychologické zvraty vo vašom mentálnom nastavení. 

 

Vaječný Shake z Wellness Proteinu

Pridal Vlado dňa 23.03.2013 do Články o zdraví | 85 komentárov

Máte radi sladké "mliečne" šejky z Fast Foodov? O tom nepochybujeme. Ich chuť je tak majstrovsky namiešaná, že jeden sa až čuduje, že medzi 60-timi ingredienciami chýbajú mlieko, či skutočné jahody. Namiesto takýchto umelín si radšej urobte skutočne zdravý shake u vás doma. Ako na to?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER