Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Zmeňme degeneračnú kultúru pracovného prostredia

Práca je miesto, kde trávime väčšinu svojho času. Ak v práci musíme celý deň sedieť, je to návod na zaručenú zdravotnú i estetickú katastrofu. Čo môžeme podniknúť už dnes pre celoslovenskú zmenu pracovnej kultúry? Návrhy si prezradíme v dôležitom článku, ktorý by si mal prečítať aj váš šéf. 

V ďalších príspevkoch si povieme prečo sa prerušila dlho mesačná spolupráca s Pavlom Balážom (pôvodne 260 kilogramov vážiaci pán) a v dvoch nasledovných príspevkoch si vo videách zosumarizujeme najdôležitejšie myšlienky, ktoré v tomto roku prezentujeme (FitnessHack interview a naše Know-How zhrnuté v 90-tich minútach). 

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Zmeňme degeneračnú kultúru pracovného prostredia

Pridal Vlado dňa 08.06.2015 do Články o pohybe | 16 komentárov

Objem času, ktorý trávime vo svojich zamestnaniach, je ohromný. Tí z nás, ktorí nemusia celý deň sedieť a niečo produkovať, majú o mnohé zbytočné problémy postarané. Ako nás ostatných degeneruje celodenné sedenie a čo s tým môžeme urobiť?

 

Práca s Pavlom Balážom prerušená

Pridal Vlado dňa 24.04.2015 do Hlavné správy | 5 komentárov

Mnohí z vás nás pravidelne kontaktujete a pýtate sa, ako sa darí Pavlovi Balážovi, s ktorým sme v relácii Siedme nebo na TV JOJ pracovali. S Pavlom sa nám darilo relatívne dobre, až pokiaľ neprišli tieto zásadné body zlomu. 

 

Sledujte náš podcast na FitnessHack

Pridal Vlado dňa 25.04.2015 do Hlavné správy | 0 komentárov

Dozviete sa aké máme aktuálne postoje k výžive, pohybu a dôležitým životným oblastiam, v ktorých odhaľujeme náš prístup k životu. Zo série štyroch video rozhovorov sa dozviete primeraný sumár dôležitých zaujímavostí, ktorými sa zaoberáme.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER