Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Nový online program, články a školenie Martin 12/2019

Priatelia, z linkov nižšie si pozrite čo máme pre vás nové v rámci bezplatnej edukácie. Textovo sme spracovali viaceré podcast diely, ktoré vo vás podnietia uvažovanie, sebareflexiu, prehodnocovanie vlastných postojov. A prečo by to mal človek pravidelne robiť? Jednoducho preto, že sebaaktualizácia je niečo ako duševná hygiena. Kto sám seba neaktualizuje je to to isté, ako keby sám seba neumýval fyzicky.

V oblasti pohybu sme pre vás pripravili dve praktické služby. Jednou je pravidelne sa opakujúce školenie pohybu v Martine (6-8.12.2019) a lístky si môžete zakúpiť TU. Celé víkendové školenie som "prekopal" a prezentáciu čo je nové si môžete pozrieť TU. Pre tých z vás, ktorí sa na moje školenia nemôžete dostaviť alebo naopak, chcete si poznatky zo školenia pravidelne pripomínať, som vytvoril robustnú video databázu výživných cvikov a vzorových tréningov a detaily si môžete naštudovať TU

Na záver pripájam ešte rýchle inšpirácie zo sociálnych sietí:

 

Želáme vám príjemný zvyšok týždňa
-v-

 

SEBAPOZNANIE A DUŠEVNÉ ZDRAVIE

Pridal Vlado dňa 16.10.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Čo je to jadro osobnosti a k čomu mi môže pomôcť? Prečo je dôležitá psychohygiena? Aký je hlavný problém pri nábore ľudí? Prečo by mal každý pracovať na svojom duševnom zdraví? Ako sa vyhnúť negatívnemu vplyvu súčasnej kultúry? V podcaste sa zhováram s psychológom Ľubošom Ďurdiakom a otvárame rôzne zaujímavé témy spojené s duševným zdravým. 

 

 

AKO NABERAŤ SVALY PRI LOWCARBE?

Pridal Vlado dňa 09.10.2019 do Články o zdraví | 2 komentáre

Prečo by naberanie svalov malo byť prioritou najmä pre ženy? Prečo by si sa mal vykašlať na svaly? Ako tvoja fyzická predispozícia ovplyvňuje naberanie svalov a pohybové schopnosti? Chceš mať estetické svalstvo alebo aj funkčné telo? Sú naozaj dôležité suplementy? V tomto podcaste rozoberám iný pohľad a formu interpretácie toho, čo znamená “naberať svalovú hmotu” a možno ťa pri počúvaní napadne veta: “konečne, už viac sa nad tým nemusím stresovať…”.

 

AKÝ JE ZMYSEL TVOJHO ŽIVOTA?

Pridal Vlado dňa 09.10.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Prečo by si mal vedieť čo je to tukový a cukrový metabolizmus a vedieť s nimi narábať? Prečo by mal byť hlad tvoj priateľ? Ako si nájsť tú správnu životosprávu a nenechať sa zmiasť rôznymi výživovými smermi? Čo nás núti siahať po rôznych stimulantoch či drogách? Ako si čo najlepšie manažovať čas? Čo je základom fungujúceho vzťahu? Pod sa spolu so mnou ponoriť do počúvania podcastu, kde sa dozvieš viac k tejto téme.

 

TALENTOVANÍ ĽUDIA TO MAJÚ V ŽIVOTE ŤAŽKÉ?

Pridal Vlado dňa 23.09.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Existuje talent? Prečo byť talentovaný nemusí byť vždy výhra? Aké negatíva v sebe skrýva špecializácia? Akú rolu pri rozvoji talentu hrá mentor a prečo je jeho správna voľba tak dôležitá? Prečo je dobré zamerať sa viac na svoje silné než slabé stránky? O tom všetkom si povieme v nasledovnom podcaste. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER