Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Nwesletter: Predpredaj publikácie ŽIVOTOSPRÁVA spustený

Ak ste niekedy uvažovali nad vytvorením si lepšieho systému životosprávy aj pomocou našich poznatkov, tak teraz na to máte skvelú príležitosť. Predpredaj publikácie ŽIVOTOSPRÁVA je už oficiálne spustený, ale najprv za polovičnú cenu. Čítajte aké fázy predaja pripravujeme, kedy bude publikácia dostupná a tiež v akých formátoch. 

Ďalej sme pre vás pripravili video inšpiráciu (môj video showreel na rok 2013), ktorú sme intenzívne pripravovali v posledných mesiacoch. Aktualizovali sme aj aplikáciu iCore & Abs a pripravili zábavnú video reportáž o tom, ako mobilné aplikácie využívať pri športovaní. 

Príjemný zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Predpredaj publikácie ŽIVOTOSPRÁVA spustený

Pridal Vlado dňa 23.10.2013 do Hlavné správy | 31 komentárov

Ešte nezačal ani oficiálny predpredaj a už sme zaznamenali rekordný záujem o našu publikáciu. V nasledovnom článku sa dozviete to, v akých formátoch bude publikácia dostupná a tiež aj to, kedy bude dostupná. Ak si chcete si vytvoriť vlastný systém životosprávy pomocou nášho KNOW-HOW čítajte ďalej.

 

Aktualizovali sme aplikáciu iCore & Abs

Pridal Vlado dňa 12.10.2013 do Hlavné správy | 0 komentárov

Mnohí z vás stále používate našu cvičebnú aplikáciu iCore & Abs, ktorú sme vyvinuli koncom roka 2012. Vzhľadom na dynamické zmeny, ktoré sa dejú v operačných systémoch a platformách Apple, sme boli nútení urobiť nové aktualizácie. Ak našu aplikáciu používate, rozhodne čítajte ďalej.

 

Tvoj svet je iba taký, aký si ty sám

Pridal Vlado dňa 21.10.2013 do Články o pohybe | 13 komentárov

To je prvá myšlienka môjho prezentačného videa, ktoré som v spolupráci s Dávidom Chudým pripravil pre rok 2013. Nájdete v ňom malý sumár pre mňa dôležitých myšlienok, ktoré vás môžu inšpirovať a povzbudiť stať sa lepšou verziou samého seba.

 

Aké mobilné aplikácie používať pri športovaní

Pridal Vlado dňa 11.10.2013 do Články o pohybe | 2 komentáre

Na trhu s mobilnými aplikáciami, si už dnes môžete naozaj vyberať. Dokonca aj medzi aplikácia ktoré sú zadarmo alebo za peniaze. V spolupráci s mladým produkčným teamom sme vypracovali malú štúdiu ktorá vám ukáže, ako si medzi aplikáciami vybrať tie najužitočnejšie.  

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER