Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Pohyb ako platforma pre osobnostný rozvoj?

Pohyb patrí k najvýznamnejším platformám pre osobnostný rozvoj človeka. Prečo? Pretože vďaka správne zvolenej pohybovej "výžive”, zisťujeme kto sme. Učíme sa sebapoznaniu obzvlášť vtedy, ak si stanovíme také pohybové ciele, ktoré si žiadajú osvojiť si aj kvalitné povahové i charakterové vlastnosti a “svaly” konzistentnosti (vytrvalosť, systematickosť, dôslednosť).  Aký má teda pohyb zmysel? Akú oblasť pohybu si zvoliť? Má pohyb konečné ciele? Na tieto a mnohé ďalšie zaujímavé filozofické či praktické otázky odpovedám v 78 minútovej video prednáške. Na blogu nájdete aj bezplatnú 39 minútovú verziu tohto videa, ktorá vás obohatí aj v skrátenej verzii. Plná verzia videa je dostupná TU (v našom Premium členstve):

 

Okrem toho si nenechajte ujsť dlho presúvajúce sa pohybové ŠKOLENIA. V nich otestujem celé vaše telo (diagnostika) a na základe tejto spätnej väzby získate mnoho metodických postupov, rád a protokolov, ako budovať výkonnejšiu a funkčnejšiu verziu samého / samej seba. Prvý termín školenia je v Martine už koncom tohto mesiaca (25-27.6.  2021) a druhé v Brne koncom júla (30-31.7 a 1.8. 2021). Rezerváciu miesta a podrobnosti o celom programe víkendového pohybového školenie (včítane bezplatnej prednášky na piatok večer), si naštudujte prosím TU:

 

POZOR, nasleduje dôležitá filozofická otázka: Ako sa riadiť kalóriami a predsa ich nerátať? Ako prestať pracovať s nefungujúcimi stratégiami, ktoré neprinášajú trvalý úspech v otázkach CHUDNUTIA? Ste odsúdení zrátavať si kalórie aby ste vyhrali v “súťaži” s názvom: príjem vs výdaj? Nie nie ste! My na to máme systémové riešenie a detaily nájdete TU: 

 

Z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

A na záver si vychutnajte video, v ktorom som akrobatickým spôsobom oslávil moje 40-te narodeniny. S touto barefoot značkou síce spolupracujeme, ale tvoríme aj zaujímavý produkt, ktorého misiou je vyriešiť padnuté klenby a halux na palcoch.

 

PS: Ako a v čom zlyháva Vlado Zlatoš? To vám prezrádzam v nasledovnom podcaste.

 

Príjemný zvyšok týždňa vám prajeme

-v-

 

Prečo je pohyb dôležitý pre osobnostný rozvoj?

Pridal Vlado dňa 09.06.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

Pohyb patrí k najvýznamnejším platformám pre osobnostný rozvoj človeka. Prečo? Pretože vďaka správne zvolenej pohybovej výžive, zisťujeme kto sme. Učíme sa sebapoznaniu obzvlášť vtedy, ak si stanovíme také pohybové ciele, ktoré si žiadajú osvojiť si aj kvalitné povahové, charakterové vlastnosti a “svaly” konzistentnosti (vytrvalosť, systematickosť, dôslednosť).  Aký má teda pohyb zmysel? Akú oblasť pohybu si zvoliť? Má pohyb konečné ciele? Na tieto a mnohé ďalšie zaujímavé filozofické či praktické otázky odpovedám v 78 minútovej video prednáške.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER