Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Posledné miesta v roku 2019? (VIP tréning Bratislava)

Priatelia ostávajú mi už len posledné júlové a potom septembrové miesta do VIP tréningov. Nové tréningové miesta budú dostupné až od roku 2020. Ak ste doteraz o týchto mojich tréningoch nepočuli, kliknite na prezentáciu sem, alebo si prečítajte rýchly článok nižšie. V tomto roku budú ešte 2 turnusy, detailné informácie sú tu: 

KRÁTKY JÚLOVÝ 3 TURNUS:
RÁNOhttps://treningy.vladozlatos.com/vip-3-turnus-2019-rano-utorok/stvrtok.html
VEČERhttps://treningy.vladozlatos.com/vip-3-turnus-2019-vecer-utorok/stvrtok.html 
 
——— 
DLHÝ SEPTEMBROVÝ 4 TURNUS:
RANOhttps://treningy.vladozlatos.com/vip-4-turnus-2019-rano-utorok/stvrtok.html
VECERhttps://treningy.vladozlatos.com/vip-4-turnus-2019-vecer-utorok/stvrtok.html 
 
 
Prosím svoje miesto si potvrdíte IBA tak, že formulár v linkoch vyplníte.
Inštrukcie prídu na email.
 
 
——
Podrobnejšie inštrukcie k tréningom: 

---- 

POHYBOVÁ VÝŽIVA PRE TELO I DUCHA?
V tomto videu vidíš malý prierez z DATABÁZY cvikov, ktoré realizujem vo VIP tréningoch so svojimi zverencami v Bratislave. Proces je zameraný na 13 pohybových CIEĽOV, ktorým je podrobený metodicky postup každého tréningu. Budovanie ZÁKLADOV, ktoré ti dovolia urobiť stojku, muscle-up, rôzne verzie drepov, či pokročilé cviky na kruhoch, si vyžaduje ČAS. Veľa času. Najmä tvoja KOSTRA, šľachy, úpony, KĹBY či fascie sa potrebujú “prerobiť” a adaptovať na výkonnejšie. Pochop, že biomechanické PÁKY pri týchto cvikoch s vlastnou hmotnosťou si vyžadujú niečo iné ako veľké SVALY. Potrebuješ najmä svaly s vysokým stupňom masívnej KONTRAKCIE, ktoré ak majú vedieť niečo významné “utiahnuť", musia sa oprieť o tvoje NOVÉ / silnejšie šľachy, úpony a kĺby. Preto naše tréningy sú PESTRÉ (variozita), s malým počtom opakovaní (maximálna sila), so žiadnym alebo minimálnym počtom sérií, odškálované od najľahších, po najťažšie (metodická POSTUPKA až k cieľom). Tak zabezpečujem to, aby primeranú záťaž na hranici ZLYHANIA (ale nie za ňou), získal fyzicky zdatný muž, ale aj minimálne zdatná žena. Polčas ZLEPŠENIA je však závislí od viacerých faktorov (vstupná kondícia, disbalancie, mobilita, domáce úlohy, disciplína). 


Každý rok otváram niekoľko tréningových TURNUSOV (na viac mesiacov), ktoré sa platia dopredu. Tým si kupuješ nie len miesto, ale aj ZÁVÄZOK, odhodlanie, disciplínu, čím FORMUJEŠ nie len svoje telo, ale aj DUCHA. Počet miest je striktne OBMEDZENÝ a už takmer vypredaný. Najbližší krátky júlový turnus začne už o chvíľu a potom dlhý septembrový bude pokračovať až do konca roka. Ak chceš vedieť viac, prípadne si rovno rezervovať POSLEDNÉ voľne miesta do konca roka 2019, navštív túto web stránku a rozhodni, či budeš patriť medzi BOJOVNÍKOV, ktorí pod mojim vedení budujú lepšiu verziu samého seba: 


treningy.vladozlatos.com 


Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER