Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Poznáme pravdu o školskom stravovaní?

Vzdelávacie štandardy sú fajn, no čo ak naše deti sú vzdelané ale ich miera sebapoznania je minimálna? Narážam na neexistujúce výchovné štandardy. A naše deti vychovávame hneď dvoma základnými oblasťami a nimi sú stravovanie a pohyb. Tie sú na školách v úbohom stave, akoby nepodstatné, bez inovácií. Výsledky hovoria samé za seba a je teda otázka, ako dlho budeme čakať, kým bude pre naše deti naozaj neskoro. V článku o školskom stravovaní sa zaoberám systémovým riešením, ktoré by nám pomohlo demaskovať ako funguje realita / pravda (dáta). Bez toho nevieme vykročiť správnym smerom. Ak poznáte niekoho, kto by nabral odvahu toto riešenie zaviesť do vybranej školy / školskej jedálne, neváhajte nás kontaktovať. 


Ďalej tu máme naše pravidelné minútky zdravia s Tinou, kde pre vás zhŕňame aktuality, za posledné mesiace našej práce. Okrem toho sa blížia aj dva termíny pohybových školení v Martine a Poprade a tu sú linky v prípade, že by ste sa radi zastavili osobne na dávku výživného pohybu:

 

Okrem toho tu máme aj výnimočnú akciu v našom Neseda projekte, kde na vybrané druhy produktov máme 20% zľavu. Pozrite sa pre bližšie informácie u nás na webe (máme aj nové inovatívne produkty) a špeciálne v eshope. Ak by ste na Vianoce nevedeli aký vhodný darček vybrať pre svojich známych a Neseda produkty sú moc vysokej ceny, vyskúšajte podarovať našu publikáciu Supertelo, ktorá obsahuje sumár všetkých najdôležitejších poznatkov pre optimalizáciu udržateľnej životosprávy. Od veci nieje ani Supertelo diár, ktorý do bodky prepracovala Tina. 


Z pravidelnej inšpirácie na záver pripájame:

 

Príjemný zvyšok týždňa prajeme
-v-

Ako vyzerá pravda o školskom stravovaní?

Pridal Vlado dňa 28.10.2022 do Články o zdraví | 1 komentár

Strava i pohyb sú dve základné výchovné platformy, ktoré umožňujú našim deťom spoznať svoje telo, nadviazať s ním dlhodobo zdravý vzťah a prežiť život vo vysokej kvalite. Sebapoznanie je akt vedomostí prenesených do praxe s viditeľnými výsledkami. Cez stravu a pohyb naše deti dostávajú úplne iné výchovné lekcie do svojho života a toto sa masívne podceňuje. Čas najmä na základnej škole by mal byť pre naše deti časom výchovným (80%) a až potom vzdelávacím (20%). A výchovný proces končí vtedy, ak jedinec nadobudne zadefinované sebapoznanie (štandard), pomocou ktorého si vytvára dlhodobo udržateľný životný štýl. Robíme to na školách aj vďaka ministerstvu presne takto? 

 

 

Minútky zdravia - siedmy diel 11/2022

Pridal Vlado dňa 10.11.2022 do Články o zdraví | 0 komentárov

V našich minútkach zdravia vám zhŕňame udalosti za posledného pol roka, ktoré sa dejú v našich projektoch, na ktorých pracujeme. Začíname témou imunita, ale za najdôležitejšiu a najviac perspektívnu považujeme tému školského stravovania i pohybu. Je to komplexný problém, ktorý sa nedá vyriešiť "záplatami" a lacnými riešeniami. Systém je riešenie a vo videu vám predstavujeme detaily. Hovoríme aj o blížiacich sa eventoch (pohybových školeniach) ale aj o novom produkte, ktorý sme dali dokopy s Powerlogy. Viac v siedmom diely našich minútiek zdravia.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER